agenda mei 2020 - online aanbod en ander aanbod - leeskring - Geluksroute online: Wist je dit?

We bevinden ons nog steeds in een wereldwijde uitdaging. Wat we om ons heen zien gebeuren roept onrust op. We worden uit onze routines gehaald. Mensen, gezinnen en bedrijven worden pijnlijk geraakt.
Deze tijd biedt ook kansen op een nieuw hoofdstuk. Een hoofdstuk waarin we meer in harmonie met de aarde en onszelf leven. Het verlangen naar verbinding wordt groter. Mensen zijn er voor elkaar en reiken naar elkaar uit. De lucht klaart letterlijk op.

In de zee van onrust schuilen golven van dankbaarheid en wordt zichtbaar dat de echte belangrijke dingen in het leven niet voor geld te koop zijn.

Een spreuk op de positiviteitskalender begint met 'Aan het einde van het leven'.
Met een kleine aanpassing is het heel herkenbaar voor deze tijd....

 

Aan het einde van de pandemie
kijk je terug en dan weet je dat het
leven niet draaide om geld, status en
macht, maar om liefde, verbinding,
betekenis en fijne ervaringen

 

Onze leden staan klaar voor je. Er is een mooi aanbod wat jou kan ondersteunen en inspireren in deze tijd. Er zijn sessies en trainingen - telefonisch of online – er is hulp bij revalidatie na corona, een bezorgservice van eerlijke zuivelproducten via LokaalDelftBezorgd.nl, een hele MoederWEEK met activiteiten en een verrassingspakket. Lees hieronder verder.

We wensen iedereen een goede gezondheid toe.

In deze nieuwsbrief:

- Online aanbod 
- Hoe revalideer je na Corona?
- Jezelf of een ander verrassen?
- Leeskring Bewust Delft start online
- Wist je dit?
- agenda mei

P.S. Stuur deze agenda gerust door naar andere belangstellenden. 

Online aanbod 

Heb je behoefte aan een luisterend oor of zit je ergens mee en wil je een advies? Onze leden bieden (vaak de hele maand) hun diensten aan. In de agenda zie je een datum staan maar die schuift steeds op. Soms is het aanbod gratis, soms tegen een vergoeding.

Wat is er zoal? Hypnotherapie (zowel door een vrouw als een man), yogalessen, food rescuehealing, wekelijkse vieringen, gesprek over faalangstzenpatronen tekenen, ontdekgesprek, opvoedgesprek, luisterend-oorgesprek, schrijfcafé, gezondlevenmeeting,  moederWEEK, verbindende communicatietraining, mindfulnesstraining. 

En de vrijdagmiddagborrel houden we deze maand online op 29 mei van 17.00 tot 18.30 uur. Meld je aan via netwerk@bewustdelft.nl.

Hoe revalideer je na Corona?  

Na opname op de IC, intubatie, beademing of na de periode waarin je thuis de ziekte doormaakte is goed revalideren van belang. Dat vraagt om een multidisciplinaire samenwerking.
SAMEN op EEN lijn is een samenwerkingsverband tussen: fysiotherapie, logopedie, diëtetiek en psycho- sociale therapie in Delft en omstreken. Marjan Oosterbaan is de logopediste in dit samenwerkingsverband. 

Jezelf of een ander verrassen?

Laat je vriendin, je vriend, je moeder, (O ja, zondag 10 mei, MOEDERDAG) je vader, je tante, een juf of meester ook eens ervaren hoe leuk het is om te schrijven!  Verras ze met een cadeaupakket: daarin vind je het boek Schrijfstarters, een luxe pen, een zakje met de enige echte boekendrop en twee cadeaubonnen. 
Het pakket wordt geleverd in een bijpassende doos, verpakt in cadeaupapier. Je kunt het zelf geven of direct laten sturen naar degene die jij wilt verwennen. Dit verraspakket is samengesteld door Marja van Rossum. Klik hier voor meer informatie. 

Leeskring Bewust Delft start online 

De wens om een leeskring te starten gaan we niet langer uitstellen. Voorlopig zal het bespreken van een boek online zijn. 
Het eerste boek dat de Leeskring heeft gekozen is De kracht van het NU van Eckart Tolle. Heb je vragen of wil je meedoen met de Leeskring? Stuur dan een mail naar netwerk@bewustdelft.nl 

Wist je dit?

De live Geluksroutes zijn afgezegd of verschoven. Juist nu het besef van klein geluk zo belangrijk is, gaat de Geluksroute Online

Vertel een verhaal, deel jouw lievelingsrecept voor die heerlijke soep van je oma, neem ons mee op avontuur via creativiteit of in een mooie meditatie. Serieus of speels; er is plek voor allerlei gelukservaringen.

Op twee momenten per dag is de gelukszoomroom open. ’s Ochtends van 9.30-10.30; in de avond van 20.00-21.00. Iedereen is welkom!
De link daarvoor is in het programma te vinden.

Verschillende geluksbrengers uit het land, en buitenland, zijn al aangehaakt. Ben je nieuwsgierig welke geluksactiviteiten er gedeeld worden en wil je meedoen (geluksplukker)? Bekijk het programma.
Wil je zelf een geluksactiviteit aanbieden (geluksbrenger)? Stuur een mailtje naar geluksroute@gmail.com en we helpen je verder. We ontmoeten je graag.

Agenda mei