Zoek in de agenda van Bewust Delft


september 2019

DO 19 sep 19.30 uurDans & Bewegingworkshop
Biodanza

Biodanza is een systeem van menselijke ontwikkeling dat de gezondheid bevordert, vitaliteit verhoogt en stress vermindert. Muziek, bewegen, contact, plezier en respect staan centraal. Biodanza beweegt je!
Gea Verhofstad Natural Health Solutions
Gea VerhofstadDelft

MA 23 sep 19.15 uurMindfulness & Compassietraining
Start Mindfulness en Zelfcompassietraining

Word je eigen beste vriend(in)! Zelfcompassietraining, gebaseerd op Mindfulness, Menselijkheid en Mildheid.
Heartfulnesstraining.NU
Esther HasselmanDelft

WO 25 sep 10.00 uurSport en Bewegingtraining
Mind-Walk

Mind-Walk is mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga zoals houdingen, ontspannings-, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren. Wandeling 1 van de cursus.
Mind-Walk
Philo DerksDelft

DO 26 sep 19.30 uurKunstzinnige therapieworkshop
Meditatief boetseren: Je innerlijke kracht in beeld

Door meditatief te boetseren maak je contact met je innerlijke wereld. Door contact te maken met wat bewust of onbewust innerlijk in je leeft en dat wat zich laat voelen en zien te erkennen, maakt de weg vrij voor je innerlijke kracht. 
Resight@live.nl
Rooz SteenksDelft

DO 26 sep 10.00 uurCommunicatie en presentatietraining
Deep Listening in 1 Dag - speciaal voor leden!

Esther Hasselman Coaching & Training
Esther HasselmanDelft

VR 27 sep 13.30 uurMindfulness & Compassieworkshop
Workshop Mindfulness in de Natuur

De natuur leeft mindfulness aan ons voor. Laat je spiegelen en inspireren tijdens een workshop waarin je mindfulness oefeningen doet én geniet van de prachtige natuur. Kom thuis bij jezelf. Vind je eigen natuur (terug) in de natuur.
Mindfulness in de Natuur
Esther HasselmanDelft

VR 27 sep 13.00 uurKinderen-Oudersworkshop
Workshop 'Kind en paard als spiegel'

Een unieke samenwerking tussen Paardeninzichten en Praktijk Trotse Moeders. Kind en paard geven inzicht in jou en je (opvoed-)vraag.
Praktijk Trotse Moeders
Marga van HolsteijnDelft/nootdorp

ZA 28 sep 14.00 uurNatuurbelevingexcursie
fietsexcursie Boomgaarden in Delft o.l.v. Geert van Poelgeest en Kees van der Kraan.

De KNNV onderhoudt vele boomgaarden, die groene pareltjes zijn in onze versteende omgeving. Wat is de waarde van de boomgaarden in verleden, heden en toekomst?
KNNV afdeling Delfland
Geert van PoelgeestDelft

oktober 2019

WO 02 okt 10.00 uurSport en Bewegingtraining
Mind-Walk

Mind-Walk is mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga zoals houdingen, ontspannings-, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren. Wandeling 2 van de cursus.
Mind-Walk
Philo DerksDelft

DO 03 okt 20.15 uurMindfulness & Compassiecursus
8-weekse mindfulnesstraining

We kunnen niet altijd kiezen wat ons in ons leven overkomt, maar wel hoe we ermee omgaan. Stap uit je niet-behulpzame patronen van denken en doen. Vindt een basis van rust, kracht en blijdschap met behulp van een 8-weekse mindfulnesstraining.
Silenz
Marc van HeyningenRijswijk/delft
Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Rouw- en verliesbegeleiding Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft