Privacy statement

Bewust Delft verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Delft wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Delft werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Delft (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Delft / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Delft?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Delft verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Delft verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Delft. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Delft, kan Bewust Delft aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Delft verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Delft verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Delft gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Delft slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Delft maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Delft verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Delft blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Delft het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Delft onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Delft gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Delft vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Delft. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Delft niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Delft heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Delft en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Delft is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Delft behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Delft, gevestigd in Delft en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Delft

Onze Professionals

Miek Kleijs

Massage
Body & Mind Coaching: Massage op maat

Body & Mind Coaching
Miek Kleijs
Delft

Kees Massar

Natuurgeneeskunde
Mesologie, gezondheidszorg in een breder perspectief.

Mesologie-Massar
Kees Massar
Delft

Mirjam  Vijverberg-van der Gaag

Coaching - Kindercoaching
Met Stip geloven in je eigen kunnen!

Kindercoach met Stip
Mirjam Vijverberg-van der Gaag
Delft

Familie- en systeemopstellingen
Individuele familie en ziekteopstellingen

Resight@live.nl
Rooz Steenks
Delft

Massage
Massage- en spatadertherapie, Kinesiologie

Thalassa Massage- Spatadertherapie en Kinesiologie
Arianne de Koomen
Delft

Coaching - Diverse Coaching
Conflictcoaching

Echte Communicatie
Monique Toonen
Delft

Hypnotherapie
Hypnotherapie en psychotherapie

Vera Mulder Praktijk voor hypno- en gesprekstherapie
Vera Mulder
Rijswijk

Coaching - Kindercoaching
Praktijk Kindtwijzer: spelenderwijs in je kracht!

Praktijk Kindtwijzer
Rianka Kindt
Delft

Coaching - Wandelcoaching
Coaching bij burn-out of faalangst

Natuurcoach bij burn-out of faalangst
Philo Derks
Delft

Stemwerk & Stemcoaching
Doeltreffend Coachen en Logopedie

Doeltreffend Coachen & Logopedie
Marjan Oosterbaan-Beks
Delft

Zwangerschapsbegeleiding
Doula | Voor een prettige, natuurlijke en veilige bevalling

Womanhood Stduio
Tami Kalir
Delft

Financiële dienstverlening
Cijfers kunnen ook echt leuk zijn!

Van der Slik Belastingadviseur
Emil van der Slik
Rotterdam

Hypnotherapie
Ben je zelf de baas in je leven of laat je spanning / angst de baas spelen?

Michel Cornelis hypnotherapie
Michel Cornelis
Delft

Natuurgeneeskunde
Natuurgeneeskunde met iriscopie, kruiden en voeding

Lisette Timmermans, natuurgeneeskundig therapeut
Lisette Timmermans
Delft

Craniosacraal therapie
Body & Mind Coaching: Ontspannen en lekker in je vel

Body & Mind Coaching
Miek Kleijs
Delft

Coaching - Wandelcoaching
Begeleiding bij Loopbaan- en Levensvragen

Esther Hasselman Coaching en Training
Esther Hasselman
Delfgauw

Eten & Drinken
Mijn missie is voedselverspilling minimaliseren!

I CHANGE the value of food
Mirte van Eijl
Delft

Mindfulness & Compassie
Verbinding en Vriendelijkheid - Van hard naar HART voor jezelf

Esther Hasselman Coaching en Training
Esther Hasselman
Delft

Kinderopvang
Anderscoachen# Logeerweekenden, kampen voor kinderen met een ontwikkelingsbeperking

Anderscoachen
Esther Schmitz
Delfgauw

Stressmanagement
lekker in je vel en stevig in je schoenen, jij kent jezelf het beste

Zonvogels voor Mindfulness en Meditatie, Massage en Reiki
Anita van Gorkum
Delft

Filosofie
Filosoferen met kunst

Groot Denkraam
Marja van Rossum
Delft

Verhuur Accommodaties
Het groenste hotel van Nederland

Hotel de Plataan
Hans Meijer
Delft

Eten & Drinken
Eerlijke zuivelproducten die kleinschalig gemaakt zijn

Boerderijzuivel & meer
Ineke Verkade
Delft

Natuurgeneeskunde
een praktijk in natuurlijke geneeswijzen, gespecialiseerd in reflexzonetherapie

Praktijk voor Reflexzonetherapie ´8´
Jolanda van Viersen-Daemen
Rijswijk

Familie- en systeemopstellingen
Individuele Opvoedopstellingen voor ouders

Praktijk Trotse Moeders
Marga van Holsteijn
Delft

Kinderen-Ouders
Praktijk Trotse Moeders

Praktijk Trotse Moeders
Marga van Holsteijn
Delft

Stemwerk & Stemcoaching
Jezelf, en anderen, Ontmoeten in Klank

Ariena Poot
Delft

Coaching - Diverse Coaching
jong TALENT Speel het spel en.......ontdek wie je bent !!

Kindercoach met Stip / jong Talentencoach
Mirjam Vijverberg-van der Gaag
Delft

Creativiteit
Van idee tot verhaal | Schrijven in Delft

Schrijven in Delft
Marja van Rossum
Delft

Healing en reading
Healing en reading bij ziekte

Resight@live.nl
Rooz Steenks
Delft

Natuur, Tuin en Landschap
Kom op adem in de natuur | (Ont)-moeten in de groene sportschool

BuitenWerkt
Margriet Knospe
Delft

Coaching - Kindercoaching
Anderscoachen # begeleiding op maat# kinderen, tieners, jongvolwassenen# zorgintensieve kinderen

Anderscoachen
Esther Schmitz
Delfgauw

Coaching - Lifecoaching
Mesman Communicatie - Max Training

Mesman Communicatie en Advies
Max Mesman
Delft

Voetzorg & Voetreflexologie
Praktijk voor Reflexzonetherapie en Magnetiseren

Reflexzonetherapie Fleur-de-Lys
Christine van Ginkel
Den Hoorn

Dans & Beweging
Gea's Biodanza, ervaar hoe leuk het leven kan zijn!

Gea's Biodanza | Het Boomhuis
Gea Verhofstad
Delft

Coaching - Lifecoaching
Coaching en Thee & Warme sokken-gesprek: minder moeten, meer doen wat je werkelijk wilt.

Hart Vooruit
Marcella Hartjes
Delft

Coaching - Kindercoaching
Praktijk Kind met Aandacht

Kind met Aandacht
Adrianne van Peet
Delft

Natuurbeleving
Workshops, themalunches en meer. Dicht bij de natuur smaakt alles lekkerder en is het leven mooier.

Bij ons Delft
Mira Roosenburg
Delft

Rouw- en verliesbegeleiding
De weg naar een nieuwe toekomst bij Rouw en Ziekte

Resight@live.nl
Rooz Steenks
Delft

Communicatie en presentatie
Verbindende communicatie

Echte Communicatie
Monique Toonen
Delft

Weblog

Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Rouw- en verliesbegeleiding Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Delft