Bewust Delft

Bewust Delft, dat zijn wij samen. Een lokaal netwerk van de fijnste winkels, praktijken, ondernemers en organisaties. Samen staan we sterk om andere in Delft en omgeving, inclusief Den Hoorn, Rijswijk, Schipluiden, Delfgauw, Pijnacker en Nootdorp, te inspireren tot bewust, gezond en gelukkig leven, en brengen we onze activiteiten onder de aandacht van iedereen die ook de wereld een beetje mooier wil maken – of gewoon de beste keuzes wil maken om prettig te leven. 

'Bewust leven is wakker zijn en verantwoordelijkheid nemen. We herinneren elkaar hieraan en inspireren elkaar hiertoe. Samen groeien in bewustzijn.'
Esther Hasselman
Coördinator: Esther Hasselman

Coördinator: Esther Hasselman

Esther is (samen met Philo Derks) coördinator en inspirator van Bewust Delft. En ze is coach-trainer gericht op levens- en loopbaanvragen, leven vanuit je hart, (hoog-)gevoeligheid en (door-)starten met je onderneming. Esther werkt veel in en met de natuur.

Meer weten? Neem contact op!

'Je hart volgen en een zinvol leven leiden. Dat gun ik iedereen. Zo maken we samen de wereld een beetje mooier!'
Philo Derks
Coördinator: Philo Derks

Coördinator: Philo Derks

Philo is (samen met Esther Hasselman) coördinator en inspirator van Bewust Delft. Ze is MindWalktrainer en coach gespecialiseerd in burn-out, faalangst en het herstellen van je balans. Ze gaat vaak de natuur in met haar klanten. 

Meer weten? Neem contact op!