Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

29mei 2020
Elke vrijdag en zaterdag in mei : Food Rescue - MINI Walk through

I CHANGE the value of food
Delft

Na een geslaagde en veilige eerste editie gaan de I CHANGE foodtruck en rescue store voortaan iedere vrijdag en zaterdag open voor het afhalen van rescue hapjes en drankjes via de nieuwe eenrichtingsweg op de broedplaats.

Vrijdag 1 mei:

Kom je een lekkere tosti, verse limonade of koffie halen bij de foodtruck voor onderweg? Verder verkopen we verschillende lekkernijen van Bakkerij Stoffer, zoals de heerlijke Delftse Turf, gemaakt van de restproducten uit de bakkerij. In de rescue store haal je o.a. een waste-bierpakket met biertjes van Vet & Lazy, Wasted beers en Instock. Heerlijk om thuis de VRIJMIBO mee in te luiden!

 

Op zaterdag vullen we dit assortiment aan met afhaalmaaltijden voor de avond, welke je vooraf kunt reserveren. Daarnaast creëren we elke zaterdag een eenrichtingsroute (uiteraard met voldoende afstand) over het terrein, zodat je een kijkje kunt nemen bij de experimenten van I CHANGE. Maak kennis met de mogelijkheden die I CHANGE te bieden heeft en ontdek hoe jij onderdeel kunt worden van de beweging! #togetherweminimizefoodwaste.

Meer weten ? Kijk op de Facebookpagina van I CHANGE 

Informatie

29 mei 2020 t/m 01 jul 2020
11.00 - .

Waar?

De Broedplaats I CHANGE the value of food
Hoek Westlandseweg - Nieuwe gracht
2611 JP Delft

Elke vrijdag en zaterdag in mei : Food Rescue - MINI Walk through