04mei 2024
Workshop zelf-spiertesten - het nieuwe pendelen

Dineke Vermet | Praktijk De Gouden Roos
Delft

Vergeet pendelen, ga voor zelf-spiertesten! Veel praktischer, want je lichaam heb je altijd bij je. Tijdens deze workshop leer je hoe je je diepere lichaamswijsheid aanroept om als basis voor je beslissingen te gebruiken - in welke situatie dan ook.

Wat doe je nou eigenlijk precies met je vingers? Die vraag krijg ik regelmatig van de klanten in mijn praktijk en de deelnemers aan mijn workshops. Ik maak gebruik van de diepere wijsheid van mijn lichaam als ik antwoorden wil ontvangen op vragen aan mijn onderbewuste. Dat heet een zelf-spiertest, die veel in de kinesiologie wordt gebruikt. De werking is vergelijkbaar met een pendel, maar die heb je niet altijd bij je, en je lichaam wel. Tijdens deze workshop leer je hoe jij de zelf-spiertest kunt doen, welke manieren er allemaal zijn, welke vragen je wel en niet kunt stellen en wanneer je het kunt gebruiken en wanneer niet. Praktische toepassingen zijn bijvoorbeeld:
- beslissingen nemen: iets wel of niet doen;
- invoelen of een situatie of bewering klopt of niet;
- testen of een voedingsmiddel of supplement goed voor je is (op een schaal van 0 tot 10).
♥♥♥ Mijn workshops en cursussen worden gekenmerkt door het kleinschalige karakter (max. 5 deelnemers), waardoor er volop persoonlijke aandacht is zodat je helemaal je Zelf kunt zijn. Het is mijn passie om kennis over spirituele onderwerpen (vanuit mind èn hart) over te dragen aan mensen die hiervoor openstaan. De inhoud van elke workshop is een mix van wat ik in de afgelopen 15 jaar overal vandaan heb gehaald.
♥♥♥ Ook op vrijdagavond 28 juni, zie de agenda op mijn website.

Informatie

04 mei 2024 | Van tevoren aanmelden is noodzakelijk | Ook op 28 juni
14.00 - 16.30
40,00 Inclusief handout, koffie/thee en iets lekkers.
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 5 deelnemers.

Waar?

Praktijk De Gouden Roos
Aart van der Leeuwlaan, 127
2624PM Delft

Workshop zelf-spiertesten - het nieuwe pendelen