Workshops communiceren met bomen

Dineke Vermet | Praten met bomen
Delft

Bomen kunnen ons zoveel bieden! Troost, rust, ontspanning, wijsheid, noem maar op. Leer hoe je contact kunt maken met de energie van bomen en hun boodschappen kunt ontvangen. Laat je inspireren door de wereld van de bomen.
  • Voel jij je aangetrokken tot de natuur en bomen?
  • Ben je nieuwsgierig naar wat bomen je kunnen brengen?
  • Wil je leren hoe je met bomen kunt communiceren?

Dan ben je hier aan het juiste adres!

Als boomfluisteraar voel ik het als mijn missie om mensen in contact te brengen met de helende kracht en wijsheid van bomen. Daarom organiseer ik bomenworkshops en boomwandelingen in de omgeving van Delft.

Ik leer je hoe je contact kunt maken met bomen en hun boodschappen kunt ontvangen.
Laat je inspireren door de wereld van de bomen!

Wat kan het contact met bomen je brengen?

– Een hechtere band met de natuur
– Een betere gronding
– Innerlijke balans en vrede
– Genezing en heelwording
– Ontwikkelen van je gevoel
– Openen van je hart
– Leven in het Nu
– Een hogere trilling
– Een grotere co-creatiekracht

Over Dineke Vermet | Praten met bomen

Ik ben Dineke Vermet (1975). Sinds 2020 heb ik een praktijk in Den Hoorn als holistisch therapeut met als specialisatie spirituele genezing. De meeste mensen die bij mij komen, zijn hooggevoelig of empaat. Ik help hen om met hun prachtige kwaliteit om te leren gaan zodat ze in hun kracht komen en kunnen gaan stralen zoals vanuit hun zieleblauwdruk bedoeld is. In het voorjaar van 2023 start de training Hooggevoeligheid als kracht.Naast therapeut ben ik boomfluisteraar. Van kindsaf aan kan ik met bomen communiceren. Dat is iets heel natuurlijks voor mij, maar ik heb dat min of meer weggestopt toen ik erachter kwam dat dat niet ‘hoorde’. Tot het voorjaar van 2020, toen de bomen mij riepen om hun woordvoerder te worden. Nu voel ik het als mijn roeping om mensen bewust te maken van de helende kracht en wijsheid van bomen. Daarom geef ik workshops Communiceren met bomen in Delft en omgeving. 


Praten met bomen

Dineke Vermet

Aart van der Leeuwlaan, 127
2624PM Delft

Lid van beroepsvereniging

Workshops communiceren met bomen