Holistisch therapeut met als specialisatie spirituele genezing: Leven vanuit je ware Natuur

Dineke Vermet | Praktijk De Gouden Roos
Delft

Ik breng je weer in contact met je ziel zodat je kunt gaan leven vanuit je ware Natuur, dat wil zeggen vanuit je hart. In vrede, vreugde, vrijheid en vervulling. Ik kan je helpen om alles wat dat in de weg zit, te transformeren.

Ik ben holistisch therapeut. Dat betekent dat ik uitga van een heelheidsbenadering (holisme). Ik zie jou steeds als heel en compleet, dat wil zeggen als drie-eenheid van persoonlijkheid, ziel en Geest, ook al ervaar jij dat misschien op dat moment niet zo. Ik ga ervan uit dat alles verband houdt met elkaar. Ik kijk dus niet alleen naar jouw hulpvraag of klacht (bijv. pijn of ongemak), maar ik plaats deze in het bredere perspectief van jouw hele leven, jouw hele Zijn. 

Ik ben gespecialiseerd in spirituele genezing, dat wil zeggen heling van binnenuit door bewustwording van het spirituele wezen dat je diep van binnen, in essentie, bent. De meeste klanten die bij mij komen, zijn hooggevoelig (HSP of empaat). Ik help je om je hooggevoeligheid als kracht en talent te zien. 

In het voorjaar van 2023 start de training Hooggevoeligheid als kracht. Meer info op mijn website.

Wil je meer weten over mij of mijn werkwijze? Kijk op mijn website of neem even contact met me op!

Over Dineke Vermet | Praktijk De Gouden Roos

Ik ben Dineke Vermet (1975). Sinds 2020 heb ik een praktijk in Den Hoorn als holistisch therapeut met als specialisatie spirituele genezing. De meeste mensen die bij mij komen, zijn hooggevoelig of empaat. Ik help hen om met hun prachtige kwaliteit om te leren gaan zodat ze in hun kracht komen en kunnen gaan stralen zoals vanuit hun zieleblauwdruk bedoeld is. In het voorjaar van 2023 start de training Hooggevoeligheid als kracht.Naast therapeut ben ik boomfluisteraar. Van kindsaf aan kan ik met bomen communiceren. Dat is iets heel natuurlijks voor mij, maar ik heb dat min of meer weggestopt toen ik erachter kwam dat dat niet ‘hoorde’. Tot het voorjaar van 2020, toen de bomen mij riepen om hun woordvoerder te worden. Nu voel ik het als mijn roeping om mensen bewust te maken van de helende kracht en wijsheid van bomen. Daarom geef ik workshops Communiceren met bomen in Delft en omgeving. 


Praktijk de Gouden Roos

Dineke Vermet

Aart van der Leeuwlaan, 127
2624PM Delft

Lid van beroepsvereniging

Holistisch therapeut met als specialisatie spirituele genezing: Leven vanuit je ware Natuur