Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Kennismakingsochtend Thalassa Kinesiologie en Spatadertherapie
VR 08 november | 09.00-13.00 uur | Delft

0,00


Op deze ochtend kun je langskomen voor een kennismakingssessie Kinesiologie. Meld je wel even aan, zodat ik voldoende tijd voor iedereen kan nemen. Mijn contactgegevens staan hieronder. Ook is het mogelijk om informatie over Spatadertherapie te verkrijgen. (vrijblijvend, gratis)

Kinesiologie: door het gebruik van spiertesten kan ik met jouw lichaam in gesprek. We kunnen samen kijken naar diepere oorzaken onder jouw fysieke of mentale klachten/vragen en die ook corrigeren. 

Kinesiologie kan heel verhelderd werken bij het maken van keuzes. Dit kunnen keuzes zijn mbt voeding, werk, gezondheid. Ik werk daarbij ook met de informatie die de meridianen ons kunnen geven. Hierdoor ontvang je een dieper inzicht en wordt het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam geactiveerd. Ga het ontdekken!

Spatadertherapie: massagetherapie om de conditie van je benen te verbeteren en klachten te verminderen. Veel mensen hebben klachten als pijn, onrust, kramp, oedeem, moeheid en spataderen. Spataderen zijn niet altijd direct zichtbaar, maar veroorzaken wel bovengenoemde klachten! Naast massages maken leefregels en oefeningen deel uit van de therapie. Laat je informeren! 

Laten we samen bekijken wat ik voor jou kan betekenen zodat jij jezelf weer energiek en vitaal gaat voelen!

Informatie + Aanmelden » Thalassa Massage- Spatadertherapie en Kinesiologie | Arianne de Koomen

www.thalassakinesiologie.nl


Waterloop 2
2614 XC Delft

Arianne de Koomen
0640273173/0640273173
thalassa AT kpnmail DOT nl

Bewust Delft

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!