Mindfulnesstrainingen, Mind-Walk en Mindful Ondernemen

Kitty Valentin
Delft

Minder last van stress, piekeren en slecht slapen. Meer rust, ontspanning en veerkracht.

Heb jij regelmatig last heeft van stress, piekeren, slecht slapen, een druk hoofd?
Wil je meer ontspanning en focus in je werk en leven?
Wil je je grenzen beter herkennen en meer genieten?

Misschien is een mindfulnesstraining iets voor jou!Mindfulness (opmerkzaamheid of aandachtigheid) helpt je beter om te gaan met stress en drukte in je dagelijks leven. Ook helpt het om veerkrachtiger om te gaan met gebeurtenissen, bijvoorbeeld als dingen niet lopen zoals je zou willen.

De 8-weekse Mindfulness Stress Reductie training (MBSR, ook wel genoemd: aandachttraining) is een praktische, eigentijdse, training waarin je je aandacht traint met behulp van verschillende mindfulnesstechnieken en mindfulnessmeditatie.

Met als resultaat: meer rust, ontspanning en plezier.

Voor wie?
De mindfulnesstraining MBSR is geschikt voor volwassenen. Zowel particulieren als zelfstandigen en ondernemers zijn welkom!
Of je nu stress- of burnoutklachten hebt, bewuster en meer in het moment wilt leven of meer focus en concentratie wilt ervaren, mindfulnesstraining kan de kwaliteit van je leven verbeteren.

De eerstvolgende 8-weekse mindfulnesstraining start op dinsdagavond 1 november 2022.
Inclusief oefendag in stilte op zaterdag 10 december van 10.00-16.00 uur.
Ook inclusief: kennismakingsgesprek, geprint werkboek, koffie/thee en iets lekkers tijdens de bijeenkomsten.

Doe je mee? Check mijn website voor meer info en aanmelden (zie contactgegevens).

Volg je de mindfulnesstraining liever 1-op-1? Neem dan contact met mij op! 
Op mijn website vind je ook informatie over mijn marketing activiteiten voor ondernemers/ZZP/MKB). 

Over Kitty Valentin

Na jaren met veel plezier in het bedrijfsleven gewerkt te hebben (o.a. als intercedent, adviseur bij een bank, marketing communicatie adviseur en CRM marketeer), merkte ik dat het roer om moest. Tijdens deze periode (2012) maakte ik kennis met mindfulness.

Er ging een wereld voor mij open. Ik, mix van Westlandse en Groningse nuchterheid en hard werken. Als ik stress had of deadlines deed ik een stapje erbij. In mijn werkomgeving was er zelden tijd om te herstellen van drukte en hectiek, dus mijn hoofd liep inmiddels over en mijn lichaam raakte uitgeput.

Tijdens de mindfulnesstraining leerde ik om bij stress een moment stil te staan waarna ik een bewuste keuze kon maken, in plaats van op de automatische piloot. Ik vond weer rust, raakte mijn overvolle hoofd kwijt en herkende waar ik stress en plezier van kreeg zodat ik daar naar kon handelen.

Dit waren technieken die ik graag eerder had geleerd. Dit gun ik iedereen. Daarom besloot ik dat ik anderen ook met mindfulness wilde laten kennismaken.

Inmiddels combineer ik in mijn bedrijf MindOn het geven van mindfulnesstrainingen en Mind-Walk wandelingen met advies en project management op het gebied van marketing en communicatie.

Ik ben opgegroeid in het Westland, vervolgens woonde ik 25 jaar in Pijnacker-Nootdorp. Inmiddels ben ik neergestreken in Delft.


MindOn

Kitty Valentin

Hof van Spiegeling 4
2614 VB Delft

Lid van beroepsvereniging

Mindfulnesstrainingen, Mind-Walk en Mindful Ondernemen