Mindfulnesstrainingen, Mind-Walk en Mindful Ondernemen

Kitty Valentin
Delft

Minder last van stress, piekeren en slecht slapen. Meer rust, ontspanning en veerkracht.

Heb jij regelmatig last heeft van stress, piekeren, slecht slapen, een druk hoofd?
Wil je meer ontspanning en focus in je werk en leven?
Wil je je grenzen beter herkennen en meer genieten?

Misschien is een mindfulnesstraining iets voor jou!Mindfulness (opmerkzaamheid of aandachtigheid) helpt je beter om te gaan met stress en drukte in je dagelijks leven. Ook helpt het om veerkrachtiger om te gaan met gebeurtenissen, bijvoorbeeld als dingen niet lopen zoals je zou willen.

De 8-weekse Mindfulness Stress Reductie training (MBSR, ook wel genoemd: aandachttraining) is een praktische, eigentijdse, training waarin je je aandacht traint met behulp van verschillende mindfulnesstechnieken en mindfulnessmeditatie.

Met als resultaat: meer rust, ontspanning en plezier.

Voor wie?
De mindfulnesstraining MBSR is geschikt voor volwassenen. Zowel particulieren als zelfstandigen en ondernemers zijn welkom!
Of je nu stress- of burnoutklachten hebt, bewuster en meer in het moment wilt leven of meer focus en concentratie wilt ervaren, mindfulnesstraining kan de kwaliteit van je leven verbeteren.

Ik geef de mindfulnesstraining aan groepen (open inschrijving en in-company) en 1-op-1. 

Check mijn website voor meer informatie en startdata (zie contactgegevens).
Op mijn website vind je ook informatie over mijn marketing activiteiten voor ondernemers/ZZP/MKB). 

Over Kitty Valentin

In 2012 maakte ik tijdens een burnout kennis met mindfulness tijdens een 8-weekse mindfulnesstraining. Er ging een wereld voor mij open.

Ik was nuchter en werkte altijd hard, en als ik stress of deadlines had deed ik een stapje erbij. In mijn werkomgeving (toen nog in loondienst) was er zelden tijd om te herstellen van drukte en hectiek, dus mijn hoofd liep inmiddels over en mijn lichaam was uitgeput geraakt.

Tijdens de mindfulnesstraining leerde ik om bij stress een moment stil te staan waarna ik een bewuste keuze kon maken, in plaats van op de automatische piloot verder te rennen. Ik vond weer rust, raakte mijn overvolle hoofd kwijt en herkende waar ik stress en plezier van kreeg zodat ik daar naar kon handelen.

Dit waren vaardigheden die ik graag eerder had geleerd in mijn leven. En dit gun ik iedereen. Daarom besloot ik dat ik anderen ook de vaardigheid van mindfulness wilde leren.

Inmiddels geef ik in mijn bedrijf MindOn mindfulnesstrainingen (in groepsverband en 1-op-1) en Mind-Walk wandelingen en combineer ik dit met advies en project management op het gebied van marketing en communicatie.

De mindfulnesstrainingen die ik geef richten zich op stressreductie óf mindfulness en eten.
Deze laatste is een speciale mindfulnesstraining waarbij het accent ligt op de omgang met eetgewoonten, voeding, beweging en acceptatie van jezelf. Deze training is nieuw in mijn aanbod, voor meer informatie: stuur mij een bericht.


MindOn

Kitty Valentin

Hof van Spiegeling 4
2614 VB Delft

Lid van beroepsvereniging

Mindfulnesstrainingen, Mind-Walk en Mindful Ondernemen