Holistisch Energetisch Sound Therapeut

HolisTrish
Delft

Een Holistic Energetic Sound Healing is altijd een op maat gemaakte behandeling, afgestemd op jouw wensen en/of eventuele symptomen en klachten. Deze vorm van therapie kan verschillende effecten hebben, maar verschilt van persoon tot persoon.

Als gediplomeerd Holistisch Energetisch Sound Therapeut & Coach werk ik geheel intuïtief en zijn er verschillende methodieken waar ik je mee kan ondersteunen waarmee we samen op zoek gaan naar de kern van de disharmonie in je lichaam. Ik voel met jou mee wat er op dat moment nodig is en begeleid je met onderzoeken welke gewoontes en patronen je (te)veel energie kosten, maar ook waar je juist energie van krijgt. Welke emoties durf je te uiten en welke onderdruk je? Wat zijn je fysieke klachten en wanneer zijn deze ontstaan? 

Uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk voor je lichaam en is je lichaam je beste raadgever, maar durf je ook echt naar je lichaam te luisteren? Samen gaan we de puzzelstukjes bij elkaar leggen en geef ik je tips en tools mee, zodat je zelf aan de slag kan om weer terug in harmonie te komen met jezelf. Tijdens een sessie kan het zijn dat een bepaalde methodiek wordt gecombineerd met instrumenten die klank en trilling teweeg brengen waaronder de klankschalen, stemvorken en drum. 

Deze vorm van therapie kan verschillende effecten hebben, maar verschilt van persoon tot persoon. In het algemeen geeft trilling een dieptewerking voor het lichaam en de geest. Niet alleen kan het een diepere transformatie teweeg brengen, maar het rustgevende effect werkt snel en brengt energiebanen weer in evenwicht. Daarnaast verzorg ik maandelijks Holistic Sound Journeys voor kleine groepen en werk ik dan voornamelijk met kristallen klankschalen. 

Over HolisTrish

Als gediplomeerd Holistisch Therapeut, Energetisch Sound Therapeut, Reiki Master & Trainer ben ik enorm dankboor om niet alleen mijn passie voor Reiki te mogen verspreiden via mijn Reiki cursussen, maar voel ik me bevoorrecht dat ik vanuit mijn intuïtie en gereedschapskist met prachtige tools, anderen op holistisch niveau mag ondersteunen en begeleiden. Met name klanken en muziek is iets waar ik me heel erg in thuis voel, dus toen ik jaren geleden mijn eerste klankschaal kocht voelde ik; dit is het! Ik besloot een verdiepingscursus te volgen om deze prachtige instrumenten tijdens een behandeling in te kunnen zetten en heb een opleiding gevolgd tot Sound Therapeut. Ik hou er nog steeds van om mezelf verder te ontwikkelen; onlangs heb ik een praktijkopleiding tot Edelsteentherapie afgerond en leer ik elke dag weer opnieuw om mijn energetische behandelingen nog meer te verdiepen door het toepassen van verschillende technieken voor het fysieke, mentale en emotionele lichaam. Uiteindelijk vind ik het het fijnste om volledig intuïtief te werk te gaan, waarbij ik de verschillende methodieken met elkaar kan combineren. Gewoon precies dat wat er nodig is op dat moment.


HolisTrish

Trisha Peereboom

Phoenixstraat 66
2611 AM Delft

Lid van beroepsvereniging

    CAT Collectief
Holistisch Energetisch Sound Therapeut