Gezinstherapie/stiefcoaching | Praktijk Trotse Moeders

Marga van Holsteijn
Delft

Tips en advies voor moeders en stiefmoeders

Als gezinstherapeut, gespecialiseerd in stiefcoaching, help ik jou om vol vertrouwen je rol en plek in het (stief-)gezin in te nemen. Dat geeft rust en ruimte bij jou en het gezin. Lees mijn inspirerende blogs, vraag de gratis e-gids 'Stief zonder stress' aan, of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek of individuele familieopstelling. Daar kom je verder mee!

 

Over Marga van Holsteijn

Ik ben Marga van Holsteijn, stiefexpert en familieopsteller bij Praktijk Trotse Moeders. Ik ben getrouwd en heb een dochter (1999) en een stiefdochter (1989), die een grote spiegel voor me zijn. Ik kan veel van hen leren over mezelf. Ik heb de opleiding HBO Jeugdwelzijnswerk gevolgd en de opleiding HBO 'Kinder- en jeugdtherapie en werken met ouders'. Daarnaast heb ik trainingen gedaan m.b.t. samengestelde gezinnen en systemisch werk (familieopstellingen)

Ik ben in 2008 met mijn praktijk gestart. Na een paar jaar heb ik de omslag gemaakt van het werken met kinderen naar het begeleiden van ouders. Ik merkte dat er zo'n grote wisselwerking is tussen ouders en kinderen dat ik mij voortaan wilde richten op ouders. Die kunnen een verandering in het contact met hun kind in gang zetten. Ik heb me gespecialiseerd in het werken met stiefmoeders én in familieopstellingen.  

Ik hou van wandelen en fietsen in mijn 'achtertuin', de Delftse Hout. Als het mooi weer is zit ik graag úren met een boek op een terrasje. Het Waddengebied is mijn ultieme vakantiebestemming, ik ben dol op Schiermonnikoog en Vlieland.  

 


Praktijk Trotse Moeders

Marga van Holsteijn

Insulindeweg 262
2612 EN Delft

Gezinstherapie/stiefcoaching | Praktijk Trotse Moeders