Bewust Delft - Maandagenda April & nieuw initiatief: Bewust Ouder Worden

 

Een nieuwe maand staat voor de deur. De maand waarin er steeds meer tot bloei komt. Een goede tijd om op te schonen en iets nieuws te beginnen.
Met de ingang van de zomertijd hebben we ook weer langere lichtere avonden die uitnodigen tot lekker wandelen of buiten nog niets doen. Wat is jouw favoriete ommetje of bezigheid buiten?


Ook bij Bewust Delft staan er nieuwe dingen op stapel. Er start volgende week een training over omgaan met hoogsensitiviteit en er start weer een mindfulnesstraining.
En...! Er is een heel mooi nieuw initiatief:

Bewust Ouder Worden 

Sinds januari van dit jaar is een werkgroep binnen Bewust Delft bezig met het voorbereiden van een aantal activiteiten op het gebied van Bewust Ouder Worden: Persoonlijke ontwikkeling in de derde levensfase. In april en mei gaan we van start met onze eerste activiteiten: twee open ontmoetingsmiddagen op 14 april en 10 mei en twee dialoogochtenden op 26 april en 24 mei. 

Ken je mensen die met anderen willen uitwisselen over hoe ze ouder willen worden? Misschien je ouders, vrienden, buren? Laat ze dan weten dat dat kan bij Bewust Delft. Alle informatie is op de website van Bewust Delft te vinden.

Lentefair aanstaande zondag bij de Papaver

Heb je zin in een heerlijke stoelmassage en vind je het leuk om Bewust Delft-leden te ontmoeten? We hebben een kraam bij de Lentefair zondag 2 april van 10-17u bij de Papaver. Gezellig je daar te zien!

 

We wensen je een mooie maand april. Met veel groei en bloei!

Hartelijke groet,

van alle professionals van 
Bewust Delft

Agenda April

Klik hier voor de activiteiten voor de komende maand(en)