Augustus | Actief én ontspannen deze zomer | Wist je dat? | agenda

Dit is een bijzondere zomer. In andere jaren konden we het eindelijk even rustig aan  doen na een druk en vol jaar - ruimte in onze agenda's. Sport en hobby lag twee maanden stil, vrienden en kennissen gingen op een ander moment op vakantie. Een periode om het even wat rustiger aan te doen. 

Deze zomer echter, lijkt vooral in het teken te staan van 'we mogen weer'. Weer naar het terras en restaurant. Weer op vakantie. Activiteiten die net weer konden starten lopen door in juli en augustus. Zelfs mijn kapster sluit de salon niet, want 'wie weet hoe lang we in najaar en winter weer dicht mogen'.

Hoe is dat voor jou? Wil je er op uit? Of neem je het ervan en geniet je, in een lagere versnelling, van de overvloed in de natuur? Misschien kun je het wel combineren: lekker naar buiten, relaxen en toch een beetje actief.

Hartelijke groet,

Esther Hasselman

In deze nieuwsbrief:

  • "Wist je dat?" met tips voor ontspannen zomeractiviteiten
  • Agenda met activiteiten in augustus

 

Wist je dat?

Tami Kalir met haar Womanhood Studio de hele zomer een plekje op de camping van het Delftse Hout heeft, waar je heerlijk yoga kunt doen in de buitenlucht. Er zijn aerial yoga lessen voor kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden. Heerlijk zweven met op de achtergrond de wind in de bomen het het fluiten van de vogeltjes! De lessen zijn op verschillende dagen en tijden. Volg Womanhood Studio op Facebook voor updates over workshops en het weer.

Marja van Rossum ook in de zomer schrijfworkshops geeft. Iedere maand een schrijfcafé met een thema (in augustus is dat 'Botanische tuin') en iedere week zenschrijven.
Klik hier voor info over Marja en haar schrijfaanbod

Pnina Schupper workshops dans impro aanbiedt tijdens de Body & Mind dagen van de VAK. Je kunt gratis komen proeven. Pnina geeft ook corona-proof lessen buiten, op verrassende locaties, pleintjes in de stad bijvoorbeeld. Klik door voor meer info over Pnina en haar aanbod: Klik hier voor info over Pnina en haar dansaanbod

Er is nog veel meer te doen bij de VAK: morgen gaat de Vakademie van start, een maand vol met workshops en korte cursussen.

En wist je trouwens dat

Poppedijn op zoek is naar nieuwe eigenaren/beheerders? Anca en Maarten, die sinds 1984 deze prachtige speelgoedwinkel aan de Buitenwatersloot beheren, trekken zich begin 2022 terug. Of iemand anders gaat Poppedijn voortzetten of in die maanden is er een finale uitverkoop.

Voor de Sinterklaasperiode is er overigens nog vanouds volop feestelijk aanbod.

POPPEDIJN, POPPEDIJN, WAT GAAT JE TOEKOMST ZIJN???

Heb jij zin om de leukste speelgoedwinkel van Delft te runnen? Neem dan contact op via www.poppedijn.nl

Agenda juni

Hieronder vind je de activiteiten voor augustus.