agenda oktober 2019 - geluksroute - bewuste wandeling- vooraankondiging filmavond - wist je dit?

'Geluk kun je niet kopen. Wat een geluk!'
Hoe toepasselijk is deze spreuk voor de komende maand, waar in Delft voor de vierde keer de geluksroute plaats vindt. Een bijzonder evenement waar je kleine geluksmomentjes kunt delen of halen, maar niet kunt kopen.
Is de geluksroute nieuw voor je? Lees hieronder meer.

In deze maandagenda:

- geluksroute Delft
- bewuste wandeling met het thema: 'Loslaten, met de stroom mee'
- vooraankondiging bijzondere filmavond: 'Sensitive'
- Wist je dit?

Geluksroute: 3,4,5 en 6 oktober

Bewust Delft werkt dit jaar samen met het team van geluksroute Delft. De vraag is simpel: Waar word jij gelukkig van? En wil je dat delen?  Of wil je iets komen halen?

Leden van Bewust Delft bieden een gezamenlijke activiteit aan  "Vertel! Wij zijn Een en Al Oor"  op donderdagmiddag 3 oktober in het Stadskantoor bij het station.

Vrijdagavond 4 oktober is de film 'The biggest little farm' te zien.

Op 5 en 6 oktober zijn er overal in de stad workshops (schrijven, tekenen, spelen, yoga, dansen, schmincken, wandelen, iriscopie), je kunt terecht voor een gratis stoelmassage, pannenkoeken eten, kaasjes proeven en nog veel meer. 
Bekijk het programma hier.

Doe je mee?  Alles mag, zolang je er maar gelukkig van wordt!
 

Bewuste wandeling 12 oktober 'Loslaten, met de stroom mee'

Elke tweede zaterdag van de maand is er een gratis bewuste wandeling. Op 12 oktober vertrekken we om 10.30 bij het Rieten Dak in Delft. Het thema is deze keer 'Loslaten'.  De wandeling wordt begeleid door Esther Hasselman.
Meer informatie en aanmelden kan hier. 

Vooraankondiging bijzondere filmavond 'Sensitive'

Op donderdag 7 november organiseert Bewust Delft een eerste filmavond met informatiemarkt en napraatcafé. De documentaire 'Sensitive' gaat over hoogsensitiviteit (HSP) met o.a. Elaine Aron en Alanis Morisette. Wat is HSP? Welke misverstanden zijn er over? Ben ik het of mijn partner, collega, vriend(in) of kind? Antwoorden op veel vragen in een relaxte setting. Kaartjes zijn nu al te bestellen via de website

Wist je dit?

Je rommel opruimen geeft je voor even een fijn gevoel. Maar wist je dat het schrijven van bedankbrieven een veel langer effect heeft?  In een masterclass vertelt geluksprofessor Meike Bartels dat dit een van de onderzochte methodes is om je geluksgevoel te bevorderen. Je kunt nog meer doen trouwens. Elke avond de goede dingen van de dag benoemen. En iets aardigs doen voor iemand, of iets aardigs zeggen tegen een ander. Precies dat gebeurt er tijdens de geluksroute. Doe je mee? 
Geluk vermenigvuldigt zich wanneer je het met iemand deelt.

Agenda oktober