Bewust Delft » Nieuwsbrief » agenda oktober 2019 - geluksroute - bewuste wandeling- vooraankondiging filmavond - wist je dit?

'Geluk kun je niet kopen. Wat een geluk!'
Hoe toepasselijk is deze spreuk voor de komende maand, waar in Delft voor de vierde keer de geluksroute plaats vindt. Een bijzonder evenement waar je kleine geluksmomentjes kunt delen of halen, maar niet kunt kopen.
Is de geluksroute nieuw voor je? Lees hieronder meer.

In deze maandagenda:

- geluksroute Delft
- bewuste wandeling met het thema: 'Loslaten, met de stroom mee'
- vooraankondiging bijzondere filmavond: 'Sensitive'
- Wist je dit?

Geluksroute: 3,4,5 en 6 oktober

Bewust Delft werkt dit jaar samen met het team van geluksroute Delft. De vraag is simpel: Waar word jij gelukkig van? En wil je dat delen?  Of wil je iets komen halen?

Leden van Bewust Delft bieden een gezamenlijke activiteit aan  "Vertel! Wij zijn Een en Al Oor"  op donderdagmiddag 3 oktober in het Stadskantoor bij het station.

Vrijdagavond 4 oktober is de film 'The biggest little farm' te zien.

Op 5 en 6 oktober zijn er overal in de stad workshops (schrijven, tekenen, spelen, yoga, dansen, schmincken, wandelen, iriscopie), je kunt terecht voor een gratis stoelmassage, pannenkoeken eten, kaasjes proeven en nog veel meer. 
Bekijk het programma hier.

Doe je mee?  Alles mag, zolang je er maar gelukkig van wordt!
 

Bewuste wandeling 12 oktober 'Loslaten, met de stroom mee'

Elke tweede zaterdag van de maand is er een gratis bewuste wandeling. Op 12 oktober vertrekken we om 10.30 bij het Rieten Dak in Delft. Het thema is deze keer 'Loslaten'.  De wandeling wordt begeleid door Esther Hasselman.
Meer informatie en aanmelden kan hier. 

Vooraankondiging bijzondere filmavond 'Sensitive'

Op donderdag 7 november organiseert Bewust Delft een eerste filmavond met informatiemarkt en napraatcafé. De documentaire 'Sensitive' gaat over hoogsensitiviteit (HSP) met o.a. Elaine Aron en Alanis Morisette. Wat is HSP? Welke misverstanden zijn er over? Ben ik het of mijn partner, collega, vriend(in) of kind? Antwoorden op veel vragen in een relaxte setting. Kaartjes zijn nu al te bestellen via de website

Wist je dit?

Je rommel opruimen geeft je voor even een fijn gevoel. Maar wist je dat het schrijven van bedankbrieven een veel langer effect heeft?  In een masterclass vertelt geluksprofessor Meike Bartels dat dit een van de onderzochte methodes is om je geluksgevoel te bevorderen. Je kunt nog meer doen trouwens. Elke avond de goede dingen van de dag benoemen. En iets aardigs doen voor iemand, of iets aardigs zeggen tegen een ander. Precies dat gebeurt er tijdens de geluksroute. Doe je mee? 
Geluk vermenigvuldigt zich wanneer je het met iemand deelt.

Agenda oktober

Esther Hasselman thuis

Een luisterend oor voor als je je hart wilt luchten of je eigen wijsheid wilt (her-)vinden
WO 01 apr | 00.00-00.00

thuis | Esther Hasselman
Deze bijzondere tijden zit vol met uitdagingen. Hoe ga jij ermee om? Waar loop je tegenaan? Maak een afspraak voor een 1-op-1 gesprek en lucht je hart online (Zoom videobellen). Voel je welkom. Het kost je niets, alleen een beetje tijd!
Lees verder →

Marga van Holsteijn Telefonisch

Gratis telefonisch gesprek - jouw vraag over opvoeden/ouderschap
WO 01 apr | 00.00-00.00

Telefonisch | Marga van Holsteijn
Kinderen thuis, partner thuis, jij thuis.... je zit op elkaars lip, je loopt elkaar voor de voeten. Een bron van frustratie en spanning. Even stoom afblazen? Tips, advies of inspiratie? Gratis telefonisch inspiratiegesprek voor jou als (stief)moeder.
Lees verder →

Tami Kalir thuis

Doorlopend vanaf maart online lessen Womanhood Studio
DO 02 apr | 00.00-00.00

thuis | Tami Kalir
Behoefte aan ontspanning? Bij Womanhood Studio bieden we diverse opties voor klanten om mee te doen aan de online lessen! Voor elke les schrijf je in via ons boekingssysteem. De lessen kunnen online worden geboekt en betaald.
Lees verder →

Rianka Kindt Online

Vanaf 31 maart - Online Ontdekgesprek
DO 02 apr | 00.00-00.00

Online | Rianka Kindt
In een gratis online Ontdekgesprek (max 30 minuten) onderzoeken we samen wat er aan de hand is en wat er nu nodig is om het op te lossen. Ontdek nieuwe inzichten en praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt.
Lees verder →

Michel Cornelis Delft

meer ontspanning en plezier, minder zorgen, minder angst, minder roken en lager lichaamsgewicht
DO 02 apr | 09.00-23.00

Delft | Michel Cornelis

Lees verder →

Lucy de Haas thuis

vanaf 6 april een online basisles Zenpatronen tekenen
MA 06 apr | 00.00-00.00

thuis | Lucy de Haas
Wil je eens kennismaken met Zenpatronen tekenen? Volg dan deze gratis online kennismakingsles.
Lees verder →

Esther Hasselman thuis

Online Heartfulnesstraining
WO 08 apr | 19.30-22.00

thuis | Esther Hasselman
Heartfulness = hoofd én hart. Een achtweekse training met oefeningen voor mildheid, mindfulness en mededogen. Voor jezelf en voor anderen zorgen in deze moeilijke tijd.
Lees verder →

Marcella Hartjes Online

Corona Concentratie Connectie Programma vanaf 23 april beschikbaar
ZO 12 apr | 00.00-00.00

Online | Marcella Hartjes
Thuiswerken klinkt relaxt, maar hoe blijf je productief? Hoe ga je om met de onrust in de wereld op dit moment? Hoe kan je ook nog genieten van de leuke dingen in de dag zonder dat het voelt als afleiding? Een kosteloos, online programma voor jou.
Lees verder →

 thuis

Online Werkcafé: samen aan je bedrijf werken - extra: Zoom verkennen
DI 14 apr | 10.00-13.00

thuis |
Iedere 2e dinsdag van de maand organiseert Bewust Delft een werkcafé. In deze periode doen we dat online, via Zoom. En we verkennen samen alle (extra) functionaliteiten van Zoom
Lees verder →

Marc van Heyningen Online

8-Weekse Mindfulnesstraining
DO 16 apr | 20.00-22.00

Online | Marc van Heyningen
We kunnen niet altijd kiezen wat ons in ons leven overkomt, maar wel hoe we ermee omgaan. Kun je in deze tijd wel wat rust en ontspanning gebruiken? Ben je op zoek naar een nieuwe balans? Sluit dan aan bij deze online mindfulnesstraining.
Lees verder →

Michel Cornelis en Philo Derks

Online Inspiratiecafé - THEMA : De kracht van het onderbewuste
MA 20 apr | 10.00-11.00

| Michel Cornelis en Philo Derks
Weet jij wel hoe veel kracht er in je onderbewuste schuilt? En besef je dat je je onbewuste elke seconde gebruikt? Nee? Meld je aan en laat je verrassen met veel voorbeelden en oefeningen.
Lees verder →

Dank en fijne dag!

Hartelijke groet,
Esther Hasselman en Philo Derks

Coördinatoren Bewust Delft

06-14459373 (Esther) / 06-43142150 (Philo)
netwerk@bewustdelft.nl
www.bewustdelft.nl