Bijzondere filmavond 'Sensitive, the untold story' met infomarkt en napraatcafé
DO 07 november | 19.30-22.30 uur | Delft

inleiding en film v.a. 20:00 uur
7,50 incl. 9% BTW bij bestelling vooraf (tot 24 uur van tevoren; aan de deur betaal je 10 euro)


Een documentaire over hoogsensitiviteit (HSP) met o.a. Elaine Aron en Alanis Morisette. Wat is HSP? Welke misverstanden zijn er over HSP? Ben ik het? Is mijn partner, collega, vriend(in) of kind het? Antwoorden op veel vragen in een relaxte setting. 

"Een feest van herkenning!"

 

*** TRAILER VAN DE FILM: SCROLL DOOR NAAR ONDER HET AANMELDFORMULIER ***

 

We zijn te gast bij het Spiritualistisch Genootschap De Dienende Liefde; een vrij kerkgenootschap met een mooie rustige ruimte in het hart van Delft. Leden van Bewust Delft die 'iets met HSP hebben' staan op een kleine informatiemarkt, waar je kennis kunt maken en vragen kunt stellen. 

 

Programma

19:30 Inloop en informatiemarkt

20:00 Inleiding en film

21:30 (ca.) einde film, napraten, informatiemarkt

22:15 einde 

 

Over de film 

Elaine Aron is zelf HSP (HoogSensitief Persoon) én onderzoekster. Zij vertelt uit eigen ervaring en op basis van wetenschappelijke feiten wat HSP wel en niet is. Daarnaast komt Alanis Morisette, singer-songwriter en HSP, uitgebreid aan het woord over haar eigen ervaringen. Daarnaast wordt verteld over - en worden fragmenten vertoond van - diverse interviews met:

  • Ouders, vrienden, partners en collega's van HSP (HoogSensitieve Personen)
  • Wetenschappers en psychologen
  • HSP, waaronder een orchideeënkweker en een sporter

De film duurt ongeveer een uur, is Engelstalig en is Nederlands ondertiteld. Omdat we veel HSP verwachten die naast beeld en geluid ook de ondertiteling moeten verwerken, zullen we halverwege de film ca. 10 minuten pauzeren.  

 

Wij hopen dat we je met deze film en informatiemarkt handreikingen geven om (meer) begrip te krijgen voor jezelf als HSP, je HSP partner of kind, etc. Daarnaast neem je ideeën mee naar huis hoe je met HSP kunt omgaan. 

 

 

Over Hoogsensitiviteit

  • 15 tot 20% van de mensen (en dieren!) is hoogsensitief; 
  • HSP is aangeboren;
  • HSP is geen aandoening, maar eerder een karakter- of persoonlijkheidskenmerk;
  • Bij HSP komen prikkels intenser binnen en worden ze op een dieper niveau verwerkt;
  • HSP heeft positieve en negatieve aspecten. 

Veel hooggevoelige mensen denken een groot deel van hun leven dat er iets mis met ze is omdat ze niet alles ‘aankunnen’. Dat is begrijpelijk, want 85 procent van de mensen is niet hoogsensitief. HSP wijken dus af van 'de norm'. Maar wie is er nou eigenlijk normaal? 

Informatie + Aanmelden » Bewust Delft | Esther, Philo en Marcelle

www.bewustdelft.nl

Spiritualistisch Genootschap de Dienende Liefde
Voorstraat 51
2611 JL Delft

Esther, Philo en Marcelle
0614459373 (Esther)/0643142150 (Philo)
netwerk AT bewustdelft DOT nl

Ik schrijf me in voor Bijzondere filmavond 'Sensitive, the untold story' met infomarkt en napraatcafé - DO 07 november 2019 | Delft

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Na het verzenden van je inschrijving kun je het bedrag 0,00 incl. 9% BTW [€ 0,00 excl. 9% BTW] afrekenen via iDEAL om je inschrijving definitief te bevestigen!


Meer agenda van Bewust Delft

oktober 2019

VR 04 okt 20.00 uurnetwerkbijeenkomst
inspiratiecafé - THEMA: inloopspreekuren, thema-avonden en vraag-antwoordsessies

We gaan wensen en ideeën uitwisselen en nader vormgeven voor gezamenlijke activiteiten, zoals inloopspreekuren, thema-avonden en vraag-antwoordsessies.
Bewust Delft
Kees, Esther en PhiloDelft

ZA 12 okt 10.30 uurMindfulness & Compassieevenement
Bewuste Wandeling 'Loslaten, met de stroom mee'

Iedere tweede zaterdag van de maand organiseert Bewust Delft een bewuste wandeling. Deze maand is het thema: ‘Loslaten, met de stroom mee’. Begeleider: Esther Hasselman.
Bewust Delft
Esther HasselmanDelft

DI 15 okt 10.00 uurSociaal ondernemennetwerkbijeenkomst
Werkcafé: samen aan je bedrijf werken

Iedere 3e dinsdag van de maand organiseert Bewust Delft een werkcafé. We werken in het café van Hotel de Plataan van 10-13 uur. Je neemt je eigen laptop of iPad mee en drankjes zijn voor eigen rekening.
Bewust DelftDelft

november 2019

MA 04 nov 20.00 uurnetwerkbijeenkomst
inspiratiecafé - THEMA: belastingvragen, o.a. vervanging KOR

Er gaat iets veranderen voor ondernemers die minder dan 20.000 euro omzet draaien per jaar. Informatie hierover en antwoord op andere belastingvragen.
Bewust Delft
Emil, Esther en PhiloDelft

DI 19 nov 10.00 uurSociaal ondernemennetwerkbijeenkomst
Werkcafé: samen aan je bedrijf werken

Iedere 3e dinsdag van de maand organiseert Bewust Delft een werkcafé. We werken in het café van Hotel de Plataan van 10-13 uur. Je neemt je eigen laptop of iPad mee en drankjes zijn voor eigen rekening.
Bewust DelftDelft

december 2019

DI 03 dec 20.00 uurCommunicatie en presentatieworkshop
Inspiratiecafé: THEMA: Feedback op je tekst

Op internet lezen mensen minder aandachtig dan gedrukte media. Ze zoeken, scannen, hebben haast. Het aanbod is dan ook overweldigend. Pas als ze iets vinden wat ze echt interessant vinden, gaan ze ervoor zitten om het echt te lezen.
Bewust Delft
Max, Esther en PhiloDelft

DI 17 dec 10.00 uurSociaal ondernemennetwerkbijeenkomst
Werkcafé: samen aan je bedrijf werken

Iedere 3e dinsdag van de maand organiseert Bewust Delft een werkcafé. We werken in het café van Hotel de Plataan van 10-13 uur. Je neemt je eigen laptop of iPad mee en drankjes zijn voor eigen rekening.
Bewust DelftDelft
Foto 3 Esther, Philo en Marcelle Klik om te vergroten

Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Rouw- en verliesbegeleiding Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft