Bewust Delft » Nieuwsbrief » agenda november - filmavond Sensitive 7 november - week van de werkstress - wist je dit?

Bewust Delft wil verbinden en dat doen we deze maand zeker. Op 7 november laten we de film 'Sensitive' zien, die veel inzicht geeft over hoogsensiviteit. Grote en kleine mensen die hooggevoelig zijn reageren vaak anders én ze ervaren nogal eens onbegrip bij zichzelf en anderen. Maar wat is hooggevoeligheid eigenlijk? Is het niet gewoon een bijzondere eigenschap? Door kennis over hoogsensitiviteit uit te wisselen ontstaat er meer begrip voor elkaar en daardoor meer verbinding.

In de week van de werkstress (11-15 november) bieden leden van Bewust Delft allerlei activiteiten aan in OPEN. Een mooie gelegenheid om een groter publiek te bereiken en handvatten te geven, want je kunt meer doen tegen stress dan je denkt. Je bent niet de enige en hulp aannemen brengt verbinding.

En kijk vooral even in de agenda waar weer hele mooie activiteiten door onze leden worden aangeboden.
 

  • bijzondere filmavond Sensitive 7 november
  • Week van de Werkstress 11-15 november in OPEN
  • Wist je dit?
  • agenda november
     

Stuur deze agenda gerust door naar andere belangstellenden.

Filmavond met infomarkt en napraatcafé op 7 november

Voorafgaand aan de film is er een informatiemarkt over hoogsensitiviteit. Je kunt terecht vanaf 19.30 en om 20.00 uur begint de film/documentaire 'Sensitive', die ongeveer een uur duurt. Na de film is er gelegenheid om na te praten. Leden van Bewust Delft die 'iets met HSP hebben' staan ook dan klaar bij de informatiemarkt. De filmavond is op de Voorstraat 51 in Delft.

  • ·         Kaarten zijn online te koop voor €7,50.
  •           Op de dag zelf kun je ter plekke kaartjes tegen contante betaling                  kopen voor €10,00.  Let op: er is geen pinautomaat.

 

Week van de werkstress in OPEN

Van 11 tot en met 15 november is de week van de werkstress. Leden van Bewust Delft bieden elke dag activiteiten aan.
De aftrap is op maandag 11 november om 11.00 uur. Dan is er een relax/strechles van 30 minuten in studio Womanhood Schoolstraat 28 waarmee je de week lekker ontspannen kunt beginnen!

Verder zijn er iedere dag activiteiten in OPEN:  massages, magnetiseren, lezingen, stressmeting en nog veel meer. Kijk voor het complete aanbod op onze website of loop gewoon binnen bij OPEN. Jij komt toch ook?

 

Wist je dit?

De meeste mensen kennen wel een aantal leefregels, die helpen tegen stress. Bewegen, niet teveel koffie en suiker gebruiken, veel slapen, onderhouden van sociale contacten; dingen doen die je ontspannen of een lekkere etherische olie in je kamer zetten. Maar wat als je het lastig vindt om daar tijd voor vrij te maken? Stel jezelf dan de volgende vragen eens en waarbij je de vette woorden extra aandacht geeft:
 

             Moet ik dit nu doen?
             Moet ik dit nu doen?
             Moet ik dit nu doen?
             Moet ik dit nu doen?
             Moet ik dit nu doen?

             

Misschien helpt het om goede keuzes voor jezelf te maken! 

Agenda november

Christine van Ginkel Den Hoorn

Zoekt u ontspanning voor de Kerstdagen? Probeer eens een ontspannende voetreflexzonemassage!
DO 12 dec | 09.30-13.00

Den Hoorn | Christine van Ginkel
Last van stress en wilt u graag meer ontspanning in het lichaam? Gun uzelf een moment van rust en kom het ervaren! Ook verkrijgbaar als cadeaubon voor de feestdagen.
Lees verder →

Marga van Holsteijn Delft

Workshop Je (stief-)kind als spiegel
DO 12 dec | 9.30-11.30

Delft | Marga van Holsteijn
Is je (stief-)dochter boos, teruggetrokken of zit zij altijd met haar telefoon? Hoe reageer jij? Maak je je zorgen of word je woedend? Wat spiegelt zij jou? In deze workshop ontdek je wat jij van haar kan leren. Of van je (stief-)zoon natuurlijk.
Lees verder →

Philo Derks Delfgauw

Bewuste Wandeling ‘Wat laat je achter in 2019? Wat neem je mee naar 2020?
ZA 14 dec | 10.30-12.30

Delfgauw | Philo Derks
Iedere tweede zaterdag van de maand organiseert Bewust Delft een bewuste wandeling. Deze maand is het thema: ‘Wat laat je achter in 2019? Wat neem je mee naar 2020?’. Begeleider: Philo Derks.
Lees verder →

Lisette Timmermans Delft

Workshop iriscopie en verteren
MA 16 dec | 19.30-21.30

Delft | Lisette Timmermans
Deze avond ligt de nadruk op het verteren van voeding en emoties. Op welke manier doe jij dat?Weet jij of je je voeding goed opneemt?Heb jij het idee dat bij het geringste wat je eet opzwelt?Je iris vertelt wat je eraan kunt doen!
Lees verder →

E. Vasbinder Delft

Mediumschapavond
WO 18 dec | 19.30-21.00

Delft | E. Vasbinder
Op deze avonden verbinden we de ongeziene en de geziene wereld. Er vindt communicatie met uw overleden dierbaren plaats.
Lees verder →

Marga van Holsteijn Delft

Workshop 'Inzicht in jouw rol in je gezin' - kennismaking met opvoedopstellingen
DO 19 dec | 20.00-21.30

Delft | Marga van Holsteijn
Harmonie in het gezin, wie wil dat niet? Ontdek hoe jij d.m.v. een Opvoedopstelling jezelf en je gezin hierbij kan helpen. Luister en ervaar d.m.v. kleine oefeningen en veel voorbeelden.
Lees verder →

Esther Hasselman Delft

Workshop: Loslaten & Ontspannen
DO 09 jan | 19.30-21.30

Delft | Esther Hasselman
Als je loslaat, heb je twee handen vrij (Loesje). Loslaten en Ontspannen … makkelijker gezegd dan gedaan? Na deze workshop ga je gegarandeerd meer ontspannen naar huis.
Lees verder →

Esther en Philo Delft

Nieuwjaarsborrel voor leden en aspirant-leden van Bewust Delft
VR 10 jan | 16.00-18.00

Delft | Esther en Philo
Een nieuwjaarsborrel met de leden van Bewust Delft. Elkaar weer even spreken, dromen en inspireren rond het komende jaar.
Lees verder →

 Delft

Werkcafé: samen aan je bedrijf werken
DI 14 jan | 10.00-13.00

Delft |
Iedere 2e dinsdag van de maand organiseert Bewust Delft een werkcafé. We werken in het café van Hotel de Plataan van 10-13 uur. Je neemt je eigen laptop of iPad mee en drankjes zijn voor eigen rekening.
Lees verder →

Dank en fijne dag!

Hartelijke groet,
Esther Hasselman en Philo Derks

Coördinatoren Bewust Delft

06-14459373 (Esther) / 06-43142150 (Philo)
netwerk@bewustdelft.nl
www.bewustdelft.nl