agenda november - filmavond Sensitive 7 november - week van de werkstress - wist je dit?

Bewust Delft wil verbinden en dat doen we deze maand zeker. Op 7 november laten we de film 'Sensitive' zien, die veel inzicht geeft over hoogsensiviteit. Grote en kleine mensen die hooggevoelig zijn reageren vaak anders én ze ervaren nogal eens onbegrip bij zichzelf en anderen. Maar wat is hooggevoeligheid eigenlijk? Is het niet gewoon een bijzondere eigenschap? Door kennis over hoogsensitiviteit uit te wisselen ontstaat er meer begrip voor elkaar en daardoor meer verbinding.

In de week van de werkstress (11-15 november) bieden leden van Bewust Delft allerlei activiteiten aan in OPEN. Een mooie gelegenheid om een groter publiek te bereiken en handvatten te geven, want je kunt meer doen tegen stress dan je denkt. Je bent niet de enige en hulp aannemen brengt verbinding.

En kijk vooral even in de agenda waar weer hele mooie activiteiten door onze leden worden aangeboden.
 

  • bijzondere filmavond Sensitive 7 november
  • Week van de Werkstress 11-15 november in OPEN
  • Wist je dit?
  • agenda november
     

Stuur deze agenda gerust door naar andere belangstellenden.

Filmavond met infomarkt en napraatcafé op 7 november

Voorafgaand aan de film is er een informatiemarkt over hoogsensitiviteit. Je kunt terecht vanaf 19.30 en om 20.00 uur begint de film/documentaire 'Sensitive', die ongeveer een uur duurt. Na de film is er gelegenheid om na te praten. Leden van Bewust Delft die 'iets met HSP hebben' staan ook dan klaar bij de informatiemarkt. De filmavond is op de Voorstraat 51 in Delft.

  • ·         Kaarten zijn online te koop voor €7,50.
  •           Op de dag zelf kun je ter plekke kaartjes tegen contante betaling                  kopen voor €10,00.  Let op: er is geen pinautomaat.

 

Week van de werkstress in OPEN

Van 11 tot en met 15 november is de week van de werkstress. Leden van Bewust Delft bieden elke dag activiteiten aan.
De aftrap is op maandag 11 november om 11.00 uur. Dan is er een relax/strechles van 30 minuten in studio Womanhood Schoolstraat 28 waarmee je de week lekker ontspannen kunt beginnen!

Verder zijn er iedere dag activiteiten in OPEN:  massages, magnetiseren, lezingen, stressmeting en nog veel meer. Kijk voor het complete aanbod op onze website of loop gewoon binnen bij OPEN. Jij komt toch ook?

 

Wist je dit?

De meeste mensen kennen wel een aantal leefregels, die helpen tegen stress. Bewegen, niet teveel koffie en suiker gebruiken, veel slapen, onderhouden van sociale contacten; dingen doen die je ontspannen of een lekkere etherische olie in je kamer zetten. Maar wat als je het lastig vindt om daar tijd voor vrij te maken? Stel jezelf dan de volgende vragen eens en waarbij je de vette woorden extra aandacht geeft:
 

             Moet ik dit nu doen?
             Moet ik dit nu doen?
             Moet ik dit nu doen?
             Moet ik dit nu doen?
             Moet ik dit nu doen?

             

Misschien helpt het om goede keuzes voor jezelf te maken! 

Agenda november