Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

11jun 2020
Heeft u last van stress? Probeer eens een ontspannende voetreflexzonemassage.

Reflexzonetherapie Fleur-de-Lys
Den Hoorn

Zoekt u meer ontspanning in uw leven? Gun uzelf een moment van rust en kom het ervaren! De praktijkruimte is goed geventileerd. Een Dyson-luchtreinigingsventilator is aanwezig.

Tegenwoordig hebben veel mensen stress door hun werk of door een privé-situatie.  Het vinden van een momentje rust is haast een onmogelijke opgave. Een ontspannende voetmassage kan bijdragen aan een stukje ontspanning, zeker als men last heeft van malen in het hoofd, spanningsklachten, vermoeidheid en slapeloosheid.

De voeten zijn een spiegelbeeld van uw lichaam! De zones op de voeten corresponderen met alle klieren, organen en andere delen van het lichaam. Door de voeten te masseren verbeter je o.a. de doorbloeding van het corresponderende lichaamsdeel. Daarnaast werkt het ontspannend. Ik werk volgens de richtlijnen van het R.I.V.M.

Dit is een kennismakingsbehandeling bestaande uit een ontspannende voetreflexzonemassage gedurende 30 minuten voor de kennismakingsprijs van 19,50.

Ik help graag mensen op hun pad naar bewustzijn. Door middel van ontspanningstechnieken zoals o.a. voetreflexologie help ik u graag een stukje op weg om meer balans in uw leven te krijgen.

Graag vooraf reserveren, zodat ik een tijdstip kan inplannen. Mijn contactgegevens staan hieronder.

Informatie

11 jun 2020 | Dond. 11 juni 09:30-14:00 uur. Event. op andere dagen i.o. Vooraf reserveren verplicht!
19.00 - 22.00
19,50 Dit is een kennismakingsprijs.

Waar?

Praktijk Reflexzonetherapie Fleur-de-Lys
Bogerd 1
2635 JX Den Hoorn

Heeft u last van stress? Probeer eens een ontspannende voetreflexzonemassage.