Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

28apr 2020
Corona Concentratie Connectie Programma vanaf 23 maart beschikbaar

Hart Vooruit
Online

Thuiswerken klinkt relaxt, maar hoe blijf je productief? Hoe ga je om met de onrust in de wereld op dit moment? Hoe kan je ook nog genieten van de leuke dingen in de dag zonder dat het voelt als afleiding? Een kosteloos, online programma voor jou.

Thuiswerken/ -studeren:
“Scrollen door nieuwsfeed en socials in bed, beetje opruimen, wasje draaien, laptop openklappen om te beginnen, één afleveringetje van je favo serie, toch een rondje hardlopen nu het nog kan, nog een afleveringetje, zakje chips, keuken opruimen, …..”

HOE DOEN MENSEN DIT?
Thuiswerken klinkt fijn, maar hoe blijf je productief? Hoe ga je om met de onrust in de wereld? Hoe ga je om met het fysieke isolement? Hoe kan je ook nog genieten van de leuke dingen in de dag zonder dat het voelt als afleiding? 

Ik ben Marcella Hartjes, Toegepast Psychologe en heb het CCC-programma voor je gemaakt: het Corona Concentratie Connectie Programma. Drie keer per week ontvang je een e-mail met daarin een filmpje, oefeningen, tips en meditaties om met deze situatie om te gaan en meer productiviteit, momentjes om van te genieten en verbondenheid te creëren. Helemaal kosteloos, omdat ik graag mijn tips en inzichten graag met je deel in deze vreemde situatie waarin we ons bevinden.

Kan jij wel wat extra voldoening, ontspanning en aandacht voor jezelf gebruiken in deze situatie? Meld je aan via de website en ontvang de mailtjes waarmee je zelf aan de slag kunt. Er is ook een optie voor één op één contact en/of een groepsbijeenkomst.

Informatie

28 apr 2020 t/m 01 jul 2020 | Je kan op elk gewild moment starten door je aan te melden vanaf 23 april 2020. Vanaf het moment van inschrijven start jouw programma.
00.00 - 00.00
0,00 vrijwillige bijdrage is welkom

Waar?

In je mailbox

Online

Contact

Corona Concentratie Connectie Programma vanaf 23 maart beschikbaar