Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

vervolg Spirituele markt - mindful ademsessie
MA 20 januari | 15.30-18.00 uur | Delft

activiteiten in de maand van de spiritualiteit in OPEN
Deelname is kosteloos |


Januari is de maand van de spiritualiteit.
Als aanvulling op de spirituele markt van zaterdag 18 januari zijn er op maandag en woensdag extra activiteiten.

Maandagmiddag 20 januari individuele mindful ademsessie van 20 minuten door Mariska Bruggeling om 15.30, 16.00, 16.30, 17.00, 17.30 uur in studio 1.8.

'Word je bewust van je adem'. Als je je adem gaat ervaren komt er rust in je hoofd. Dmv de ademsessie ga je voelen hoe je energie stroomt. Dat is de basis van mindfull aanwezig zijn. 

Woensdagmiddag 22 januari zijn er twee proeflessen van 30 minuten in Mindfulness voor kinderen (leeftijd 6-14 jaar) door Adrianne van Peet. De exacte tijden en locatie in OPEN volgen zsm evenals de informatie over aanmelden.

Informatie + Aanmelden » Bewust Delft | Monique Toonen en Philo Derks

www.bewustdelft.nl

OPEN
Vesteplein 100
2611 WG Delft

Monique Toonen en Philo Derks
0643142150(Philo)/0614313479 (Monique)
netwerk AT bewustdelft DOT nl

Meer agenda van Bewust Delft

augustus 2020

vrijdagmiddagborrel

VR 28 aug 16.30 uurnetwerkbijeenkomst
vrijdagmiddagborrel

Iedere laatste vrijdag van de maand: Vrijmibo. Nu bij de Plataan aan het Doelenplein in Delft.  Van 16.30 - 18.30 uur kun je gezellig informeel samenzijn en netwerken met de leukste mensen van Delft en omstreken. Drankjes zijn voor eigen rekening.
Bewust DelftDelft

september 2020

Leesclub Bewust Delft

MA 07 sep 11.00 uurevenement
Leesclub Bewust Delft

In de leesclub bespreken we eens in de 6 weken een boek. Deze keer het boek 'De bekeerlinge' geschreven door Stefan Hertmans. Er zijn nog een paar plaatsen. Aanmelden via de mail van Bewust Delft.
Bewust Delft
Philo DerksDelft
Werkcafé: samen aan je bedrijf werken

DI 08 sep 10.00 uurSociaal ondernemennetwerkbijeenkomst
Werkcafé: samen aan je bedrijf werken

Iedere 2e dinsdag van de maand organiseert Bewust Delft een werkcafé. We werken in het café van Hotel de Plataan van 10-13 uur. Je neemt je eigen laptop of iPad mee en drankjes zijn voor eigen rekening.
Bewust DelftDelft
vrijdagmiddagborrel

VR 25 sep 16.30 uurnetwerkbijeenkomst
vrijdagmiddagborrel

Iedere laatste vrijdag van de maand: Vrijmibo bij Hanno aan het Doelenplein in Delft.  Van 16.30 tot 18.30 uur kun je gezellig informeel samenzijn en netwerken met de leukste mensen van Delft en omstreken. Drankjes zijn voor eigen rekening.
Bewust DelftDelft
Documentaire In Utero

ZO 27 sep 11.00 uurfilm
Documentaire In Utero

'In Utero' gaat over de invloed van ervaringen in de baarmoeder op de gezondheid van mens en maatschappij. De film werd genomineerd voor beste documentaire  op het internationale filmfestival van Seattle.
Bewust Delft
Esther, Marga, Tami en PhiloDelft
Foto 10 Monique Toonen en Philo Derks Klik om te vergroten

Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft
Bewust Delft

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!