Online Werkcafé: samen aan je bedrijf werken - extra: Zoom verkennen
DI 14 april | 10.00-13.00 uur | thuis

Deelname is kosteloos |


Online werkcafé

Omdat we momenteel allemaal thuis werken, maar wel graag even contact willen maken met collega's, willen sparren en elkaar helpen met tips en inspiratie, zetten we JUIST NU het werkcafé voort. Online, via Zoom. Of gewoon even je dag opstarten bij de virtuele koffiemachine ... Niets moet, wel fijn als we om 10 uur samenkomen en samen afspreken hoe en in hoeverre we 3 uur lang in contact blijven met elkaar. 

 

Deze keer extra aandacht voor ZOOM

Er zijn meer mogelijkheden met Zoom dan je misschien bij voorbaat denkt. Zo blijkt er een whiteboard te zijn (bij betaalde accounts) en er zijn mogelijkheden om met breakout-groepen (kleine deelgroepjes) te werken. Dit kunnen we samen verkennen tijdens het werkcafé (voor wie wil - het hoeft niet). 

 

Wat houdt het werkcafé in? 

(Los van online of IRL op locatie)

Ken je dat? Dat je zo druk bent met het werken in je bedrijf, dat het werken AAN je bedrijf er soms bij in schiet? Dat je maar niet toekomt aan het schrijven van een blog, workshop of content voor je website?

Het is fijn om met een paar collega's tegelijkertijd te werken AAN onze bedrijven. Ieder kan werken aan zijn eigen dingen. Er staat tijd in je agenda gereserveerd, die je ook daadwerkelijk besteed AAN je bedrijf. Er is geen afleiding van andere zaken. En je kunt even overleggen met een collega, om weer verder te kunnen.

 

Hoe sluit je aan bij het ONLINE WERKCAFE?

Log om 10 uur in (als je voor de eerste keer Zoom gebruikt, doe het dan iets eerder, zodat je geluid en beeld kunt testen). 

Leden vinden de link om in te loggen in de besloten Facebook groep.

Ben je geen lid van die groep, vraag de link dan op via netwerk@bewustdelft.nl. 

Informatie + Aanmelden » Bewust Delft


netwerk AT bewustdelft DOT nl

Meer agenda van Bewust Delft

Foto 14  Klik om te vergroten

Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft
Bewust Delft

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!