Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Kennismaken met een ontspannende voetreflexzonemassage in combinatie met magnetiseren
ZA 14 september | 9.30-15.00 uur | Den Hoorn

Zaterdag 14 september 9:30-15:00 uur; donderdagavond 19/9 en vrijdagavond 20/9 19:00-22:00 uur. Vooraf reserveren verplicht.
37,00 | Dit is een kennismakingsprijs.


In de huidige maatschappij treffen wij ons geregeld aan in een jachtig bestaan. Het vinden van een momentje rust voor onszelf is haast een onmogelijke opgave. De combinatie magnetiseren met een ontspannende voetreflezonemassage kan bijdragen aan een stukje ontspanning, zeker als men last heeft van malen in het hoofd, spanningsklachten, vermoeidheid en slapeloosheid.

Wist u dat de voeten een spiegelbeeld zijn van uw lichaam? De zones op de voeten corresponderen met alle klieren, organen en andere delen van het lichaam. Door de voeten te masseren verbeter je o.a. de doorbloeding van het corresponderende lichaamsdeel, het versnelt afvoer van afvalstoffen en vermindert stress. Magnetiseren is het geven van energie via de handen om blokkades in het lichaam op te ruimen. Blokkades in het lichaam belemmeren de goede doorstroming van energie. Met magnetiseren wordt de energiebalans hersteld.  

Ik begin met magnetiseren m.n. het bovenste deel van het lichaam (op kleding) en eindig bij de voeten met een ontspannende voetreflexzonemassage. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk kopje kruidenthee. Deze kennismakingsbehandeling duurt een uur. 

Als u alleen een ontspannende voetreflexzonemassage wenst, dan kan dit voor de kennismakingsprijs van 19,50 of magnetiseren voor 17,50 gedurende een half uur. 

Graag vooraf reserveren, zodat ik een tijdstip kan inplannen.

Informatie + Aanmelden » Reflexzonetherapie Fleur-de-Lys | Christine van Ginkel

www.reflexzonetherapiefleurdelys.nl

Reflexzonetherapie Fleur-de-Lys
Bogerd 1
2635 JX Den Hoorn

Christine van Ginkel
06-50487415
christinevanginkel AT hotmail DOT com


Bewust Delft

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!