Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

09jul 2020
8-weekse mindfulnesstraining

Silenz
Online

We kunnen niet altijd kiezen wat ons in ons leven overkomt, maar wel hoe we ermee omgaan. Stap uit je niet-behulpzame patronen van denken en doen. Vindt een basis van rust, kracht en blijdschap met behulp van een 8-weekse mindfulnesstraining.

"Joy comes from appreciating every moment."

Misschien zit je gewoon even niet lekker in je vel?
Of zoek je rust in je hoofd?
Of misschien heb je het even wat zwaarder op dit moment en worstel je met veel stress, een burn-out, depressie, angst of pijnklachten?

Mindfulness bied je een andere manier om hiermee om te gaan. Het helpt je contact te maken met een stabiele basis van rust en vertrouwen. Door los te laten komt er vaak als vanzelf een stukje ruimte en ontspanning. Het geeft je meer vrijheid om keuzes te maken die goed zijn voor jezelf en om te genieten van het leven.

We gaan acht weken intensief aan de slag met de MBCT training die ontwikkeld is aan de Universiteit van Oxford (MBCT = Mindfulness Based Cognitive Therapy). Deze training combineert eeuwenoude tradities met de moderne wetenschap van de cognitieve psychologie. Van dit programma is wetenschappelijk aangetoond dat het de kwaliteit van leven verbetert bij onder andere stress, burn-out, depressie en pijnklachten. Het helpt je om niet behulpzame patronen van gedachten en gevoelens te herkennen, en eruit te stappen.

Aan bod komt onder andere:

  • Een stabiele basis van rust en vertrouwen vinden
  • Om leren gaan met veel gedachten of lastige emoties
  • Meer vreugde en plezier in je leven
  • Weer in je kracht staan, vol vertrouwen
  • Grenzen aangeven en goed voor jezelf zorgen

Je krijgt oefeningen en tips mee om thuis aan de slag te gaan, ondersteund door een uitgebreide reader en audio-opnames.

Informatie

09 jul 2020 t/m 27 aug 2020 | Inclusief meditatiedag en terugkomsessie
20.00 - 22.00
395,00 € 345,- wanneer je je meer dan drie weken van tevoren inschrijft.

Waar?Online

8-weekse mindfulnesstraining