Gezond Natuur Wandelen - even eruit en Vitamine G opdoen | We gaan weer van start!
DO 03 september | 10.30-12.00 uur | Delft

03 september 2020 t/m 01 augustus 2019 | wandelen tot 11:30, daarna koffie en thee voor de liefhebbers


Beweeg meer en geniet van de natuur!

Wilt u regelmatig met een groep langs een natuurrijke route wandelen? 

Stichting Gezond Natuur Wandelen Nederland organiseert iedere eerste donderdag van de maand een wandeling van een uur in het Delftse Hout. We starten en eindigen bij De Papaver. De wandelingen worden begeleid door vrijwilligers die onderweg ook iets over de natuur vertellen. 

Door de coronacrisis heeft Gezond Natuur Wandelen een tijdje stil gelegen. Nu gaan we weer van start. Uiteraard houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM. 

Het is in de eerste plaats bedoeld voor mensen die graag wat meer willen bewegen, maar iedereen die het leuk vindt met een groep op stap te gaan is van harte welkom. De wandelingen zijn gratis en u hoeft zich niet van tevoren op te geven.

Na afloop is er de mogelijkheid om samen een kopje koffie of thee te drinken (1 euro per kopje, voor eigen rekening). 

Over Stichting Gezond Natuur Wandelen

De stichting heeft een brede achterban van organisaties op het gebied van welzijn, gezondheid, (wandel)sport en natuurbescherming. Het doel is gratis wandelingen te verzorgen voor iedereen in Nederland, op bescheiden afstand van zijn huis en minstens één keer per week. Sinds september 2015 wordt er gewandeld; inmiddels op meer dan 40 locaties gewandeld, in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland en Groningen. 

Wandel gezellig mee, het is gezond én u geniet van mooie natuur. Welkom! 

Vrijwilliger worden?

Om de frequentie van de wandelingen in het Delftse Hout te kunnen verhogen, kunnen we nog wat begeleiders gebruiken. Wandel een paar keer mee, voel in of het bij je past en meld je bij een van de begeleiders aan als je mee wilt doen!

Informatie + Aanmelden » Stichting Gezond Natuur Wandelen

www.gezondnatuurwandelen.nl
Bekijk Facebook event

De Papaver
Korftlaan 6
2616 LJ Delft


Foto 2 Foto 9 Klik om te vergroten

Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft
Bewust Delft

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!