17sep 2024
Presentatie 'In elke familie is weleens wat'

Praktijk Trotse Moeders
Delft

Grote en kleine ervaringen uit je jeugd hebben invloed op je latere leven, bv. in ouderschap. Een familieopstelling helpt om patronen te doorbreken. In deze presentatie kun je horen en zien wat een familieopstelling is en hoe het werkt.

In deze presentatie krijg je inzicht in de invloed van familiepatronen op jou en je gezin. Ook laat ik op een beeldende manier zien en horen hoe een familieopstelling helderheid kan geven over belemmerende familiepatronen in het gezin.

Over FAMILIEOPSTELLINGEN

'Ik ben vaak erg boos en mijn kind ook', 'Mijn stiefkind speelt de baas in huis', 'Ik wilde het niet, maar doe nu tóch hetzelfde als mijn moeder', 'Er is iets, maar ik weet niet wat', 'Ik heb al veel tips geprobeerd, maar die helpen niet'.

Herken je dit? Wellicht speelt er dan iets op een onbewust niveau, vanuit het familiesysteem. Met een familieopstelling kan de oorzaak duidelijk worden. Je ontdekt wat er nodig is om het patroon te doorbreken. En als er bij jou iets verandert, verandert je (stief-)kind óók mee. 

Let op: je krijgt informatie en voorbeelden van familieopstellingen, maar we doen op deze avond géén eigen familieopstelling. Je kunt die eventueel wel later doen.

Informatie

17 sep 2024
20.00 - 21.15
15,00
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Praktijk Trotse Moeders
Insulindeweg 262
2612 EN Delft

Contact

Presentatie 'In elke familie is weleens wat'