21jul 2024
Boomwandeling bij Volle Maan in het Arboretum en de Delftse Hout

Dineke Vermet | Praten met bomen
Delft

Stel je open voor de magie van de natuur tijdens deze boomwandeling bij Volle Maan door het Arboretum en de Delftse Hout.

Wist je dat de energiestroom van bomen een paar dagen voor en na Volle Maan omdraait en omgekeerd gaat lopen? Dat is waarom de energie in een bos of park dan vaak magisch aanvoelt. Tijdens deze wandeling gaan we contact maken met een aantal bomen. We gaan het effect van de Volle Maan op bomen èn op onszelf ervaren aan de hand van een aantal oefeningen.

♥♥♥Je kunt eerst de Workshop Communiceren met bomen bij mij volgen, maar dat is niet noodzakelijk. Het belangrijkste is een open, nieuwsgierige houding. Verder is het handig als je enige ervaring hebt met mindfulness en/of meditatie.

♥♥♥We beginnen met een korte afstemmingsmeditatie. Daarna zal ik iets vertellen over de specifieke energie en het thema van de Volle Maan van dat moment. Vervolgens maken we de wandeling waarbij we zullen stoppen bij bepaalde bomen waar we contact mee gaan maken. Na afloop mag je een inzichtkaart trekken als je dat wilt.

 

Informatie

21 jul 2024 | Van tevoren aanmelden is noodzakelijk | Ook op 20 augustus
19.30 - 21.00
15,00 Ter plekke, contant of via QR-code
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Delftse Hout
Korftweg 6
2616 LJ Delft

Boomwandeling bij Volle Maan in het Arboretum en de Delftse Hout