06sep 2024
Workshop Mindful NatuurFotografie met je smartphone

VanHiske
Delft

Een ontspannende, inspirerende middag in het groen waarbij je leert om een mooie natuurfoto te maken met je smartphone vanuit een mindful flow.

Workshop Mindful Natuurfotografie met smartphone

Fotografie is kijken, ontdekken, spelen en leren. Tijdens de workshop zul je merken dat als je bewust om je heen kijkt, je veel nieuwe dingen ziet. Een mooie foto is nooit ver bij je vandaan. Stilstaan, dwalen, open staan voor waar je oog naartoe wordt getrokken... dat is genieten. Dit kan heel goed op een mindful manier. Dat wil zeggen, met je volle aandacht bij waar je bent en bij wat je aan het doen bent. 

In deze workshop in het groen krijg je simpele opdrachten om bijzondere foto's te kunnen maken met de camera op je smartphone of een andere camera. Met een opzet-klem met drie verschillende lenzen kun je eindeloos gaan ontdekken en vliegt de tijd voorbij.

Soms zul je merken dat het beeld wat jou aanspreekt iets kan verbeelden over wat er speelt in je leven of werk. De natuur kan een fijne en mooie spiegel zijn als je weet hoe je dit kan inzetten voor jezelf.

De workshop bestaat uit technische instructies om mooie foto's te kunnen maken. We doen mindfulness-oefeningen om in een fijne aandachtige flow te komen.

Ben je op zoek naar nieuwe inspiratie? Wil je een grotere motivatie om in het dagelijks leven meer in je eentje de natuur op te zoeken? Wil je graag mooie foto's leren maken? Dan is deze middag zeker iets voor jou! 

 

Inschrijven kan door de workshop aan te kopen in de webshop VanHiske

Informatie

06 sep 2024
13.15 - 16.45
59,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Duurzaamheidcentrum De Papaver
Korftlaan 6
2616 LJ Delft

Workshop Mindful NatuurFotografie met je smartphone