18jul 2024
Introductieworkshop Biodanza (onderdeel van de summerschool van Spiritueel Huis Voorstraat 51)

Gea's Biodanza
Delft

Verbinding vanuit het hart, echt contact maken, echt plezier hebben, echt jezelf kunnen zijn. Dat is wat Biodanza doet. Kom het eens ervaren. Biodanza moet je doen, voelen, beleven. Ik zie je graag op 18 juli bij de introductieworkshop!

De zomer is een mooie tijd om je te oriënteren op activiteiten die je na de zomer wil gaan ondernemen. Het Spiritueel Huis Voorstraat 51 organiseert wederom een mooie Summerschoolweek met allerlei activiteiten waar je van kunt komen proeven. Eén van de activiteiten is Biodanza. 

Ik geef sinds mei 2018 wekelijks Biodanza in Delft. Biodanza raakt mij elke keer weer, de effecten op de deelnemers, het contact dat er ontstaat, de liefde die stroomt. En dat ontstaat allemaal door te bewegen op allerlei soorten muziek, door te gaan dansen vanuit je gevoel (ipv choreografie uit je hoofd leren). Er is veel ruimte om vanuit jezelf te gaan bewegen, en we dansen altijd met wat er is, ook met (kleine) fysieke beperkingen, weinig energie, een "slechte" conditie of een emotionele disbalans. 

Je wordt bij Biodanza op allerlei manieren geraakt: muziek, ogen, een zachte, liefdevolle aanraking, een herinnering, een emotie, vreugde, plezier, jezelf kunnen zijn. Uitdrukking geven aan hoe jij je op dat moment voelt. Acceptatie. 

Als je wel eens van Biodanza hebt gehoord, maar het nog nooit hebt gedaan, is dit een mooie gelegenheid om te komen ervaren wat het met je doet. 

Ik zal deze middag een korte presentatie geven over Biodanza en waar het vandaan komt, en daarna gaan we dansen. 

Je kunt je voor deze middag aanmelden door een mailtje te sturen naar geageaverhofstad

Voor meer informatie over Biodanza of over mij, neem een kijkje op de website: geaverhofstad

Informatie

18 jul 2024
15.00 - 17.00
15,00

Waar?

Spiritueel Huis Voorstraat 51
Voorstraat 51
2611 JL Delft

Introductieworkshop Biodanza (onderdeel van de summerschool van Spiritueel Huis Voorstraat 51)