03jul 2024
Het Grote Theaterspektakel!

Dromenvanger
Delft

In deze cursus kun je kennis maken met improvisatietheater. Alles mag, want we improviseren maar! Er is geen goed of fout, alleen maar jij, je medespeler en de ideeën die toevallig in je opkomen!

Tijdens deze cursus ‘Het Grote Theaterspektakel!’, gaan we aan de slag met verschillende laagdrempelige en vermakelijke spelvormen vanuit het improvisatietheater. 

Wellicht heb je De Lama’s wel eens gezien of ben je bij een Theatersportavond geweest? Dan weet je ongeveer wat je te wachten staat: het zijn korte spelvormen waarin je naar hartenlust kunt improviseren! 

Zodra je van jezelf mag improviseren, van jezelf mag experimenteren, uitproberen, spelen, ontdekken en leren, kom je erachter wat een bevrijding daarin schuilt! Het draait lekker even helemaal NIET om het eindresultaat of je prestatie. Het draait om plezier maken en spelen!

Zo kun je bijvoorbeeld een kookles geven MET IEMAND ANDERS ZIJN ARMEN! 
Of spreekt je ineens vloeiend in EEN VREEMDE TAAL en je tegenspeler kan je gewoon begrijpen…
Of je buldert plotseling vanuit je tenen: “EN NÚ BEN IK ER HELEMAAL KLAAR MEE!” en dit wordt hoogst gewaardeerd, ook nog!
 

Laat je verrassen door je eigen creativiteit en die van andere spelers!
Deze lessen zijn ideaal om je creativiteit te boosten, het vrije kind in jezelf weer eens wat ruimte te geven, je lachspieren te trainen of de grenzen van je comfortzone te onderzoeken. 

Toneelervaring is overigens helemaal niet nodig!
Deze les is toegespitst op beginners. Evelyn kiest eenvoudige spelvormen en geeft je de ruimte om elke spelvorm rustig in groepjes te verkennen en op je gemak te raken met het improviseren.

Inschrijven voor 26 juni 2024.

Informatie

03 jul 2024
20.00 - 21.15
20,00
Minimaal 8 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Delftstedegebouw, ruimte 202
Phoenixstraat 66
2611 AM Delft

Het Grote Theaterspektakel!