19apr 2024
Tantraworkshop Love & Connection

Anneminke Bakker | Kundalini Experience
Delft

Wil je graag meer liefde en verbinding voelen? Wil je graag je grenzen ervaren en op een gezonde manier verbinden met anderen? Dan is deze tantraworkshop iets voor jou!

Tantraworkshop Love & Connection

✧ Verbind met je kern en ervaar liefde voor jezelf
✧ Kom op een gezonde manier in verbinding met anderen

✦ Mis je liefde in je leven? Wil je graag verbinding voelen met jezelf? Vind je het moeilijk om gezond te verbinden met anderen maar heb je daar wel behoefte aan? Dan is deze tantraworkshop iets voor jou!

✦ Tantra betekent in het Sanskriet uitbreiding, bevrijding. Tantra is gericht op geestelijke verruiming en bevrijding door middel van meditatie en oefeningen om oude patronen en overtuigingen te doorbreken. De nadruk ligt op het versterken van de Spirit in jou, om zo het pad van vrijheid en liefde te bewandelen.

✦ Voel je je aangetrokken tot tantra, ben je benieuwd wat het is en wat het pad van tantra jou kan brengen? In een veilige, luchtige en liefdevolle setting gaan we samen op avontuur in onszelf om onze liefdevolle kracht te (h)erkennen. Hierdoor kunnen we ons gewenste leven creëren vol liefde, vrede en vrijheid.

✦ Voor wie?
De tantraworkshop is voor iedereen geschikt die open staat voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Je hoeft geen eerdere ervaringen gehad te hebben.

✦ Over de facilitator
Anneminke is Bewustzijnscoach, Kundalini Facilitator en Master Christusenergie Healer. Met zachte kracht en onvoorwaardelijke liefde begeleidt ze je veilig naar je innerlijke wereld zodat je kunt ervaren wie je werkelijk bent: een prachtig Lichtwezen.

Je bent van harte welkom!

Liefs, Anneminke

>>> Kijk op onze website voor meer cursussen, individuele coaching, kundalini activaties en retraites!

Informatie

19 apr 2024
19.00 - 22.00
29,00 t/m 10 april. Daarna €39
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Delftstede
Phoenixstraat 66
2611 AM Delft

Contact

Tantraworkshop Love & Connection