15dec 2023
Gentle Kundalini Activatie Ceremonie

Anneminke Bakker | Kundalini Experience
Delft

Ontspan, aard, omhul jezelf met zachte en fijne energie. Laat je meenemen door de mellow tonen van de muziek en geniet van het even niks doen, gewoon Zijn en ontvangen.

Gentle Kundalini Activatie Ceremonie

✧ Ervaar zachtheid en aarding
✧ Ont-dek JeZelf
✧ Verruim je bewustzijn

In de Gentle Kundalini Activatie Ceremonie gaan we heerlijk ontspannen, aarden, ons omhullen met zachte en fijne energie. Laat je meenemen door de mellow tonen van de muziek en geniet van het even niks doen, gewoon Zijn en ontvangen.
 

✦ Wat is Kundalini?

Kundalini is levensenergie, met deze spirituele oer-energie ben jij geboren. Als baby stroomt het rijkelijk door ons lichaam, maar bij opgroeien sluimert de energie meer en meer. Door het weer activeren van je levensenergie ruimt de energie blokkades op waardoor het onder meer je bewustzijn verruimt, je genezingsproces bevordert, je wordt bewuster van je lichaam, ervaart betere gronding en zelfliefde.

✦ Voor wie?

Een Kundalini activatie is voor iedereen geschikt die er voor open staat. Je hoeft geen eerdere ervaringen te hebben gehad. Voor mensen die SSRI-medicatie, MAO-remmers e.d. innemen, alsook aanleg hebben voor psychoses raad ik aan eerst contact met me op te nemen.

✦ Over Anneminke

Anneminke is Bewustzijnscoach, Kundalini Facilitator en Master Christusenergie Healer. Met zachte kracht en onvoorwaardelijke liefde begeleidt ze je veilig naar je innerlijke wereld zodat je kunt ervaren wie je werkelijk bent: een prachtig Lichtwezen.

✦ Volgende Kundalini Activatie Ceremonie is op zaterdag 15 december 11.00-14.00 uur. Check mijn website voor meer info!

Informatie

15 dec 2023
19.00 - 22.00
55,00
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Delftstede
Phoenixstraat 66
Delft

Contact

Gentle Kundalini Activatie Ceremonie