Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

24nov 2023
Dans Impro #3

Pnina Schupper
Delft, waar precies Nnb

Bij Dans Impro dans je zonder oordeel op jouw eigen manier aan de hand van gevarieerde opdrachten. Alleen en samen. Je ademhaling, intuïtie en bewegingen krijgen de volle aandacht. Dat geeft energie en tegelijkertijd ook rust.

Bij Dans Impro dans je zonder oordeel op jouw eigen manier aan de hand van gevarieerde opdrachten alleen, in tweetal en samen met een groep. Je ademhaling, intuitie en bewegingen krijgen de volle aandacht. Dat geeft energie en tegelijkertijd ook rust. 

Je doet wat je lichaam kan en nodig heeft op dat moment. Je voelt je daardoor vrijer en ontspannender. Inspiratie krijg je onder andere van gedichten, tekeningen, objecten en natuurlijk muziek. Je leert je lichaam te beheersen en vrijer te worden in het dansen. Je ontwikkelt je fysieke mogelijkheden en je creativiteit.

In deze workshop Dans Impro kijken wat afstand tussen mensen doet. Hoe ver of dichtbij sta je ten opzichte van elkaar en hoe communiceer je met dans. We gaan weer tekst en muziek gebruiken voor sfeer en inspiratie.

Deze workshop is onderdeel van een reeks workshops Dans Impro die plaats vinden op de laatste vrijdag van elke maand (behalve op 22 december)

Deze cursus is voor iedereen die van dansen houdt en zich in dans wil verdiepen. Voor iedereen die een persoonlijk proces wil doormaken en zich bewuster wil worden van zijn eigen lichaam. Als je door muziek wordt geraakt en daardoor in beweging wilt komen, dan is deze cursus zeker voor jou.

Het geeft een fijn gevoel om zonder woorden heerlijk te dansen op muziek en verder alles te mogen vergeten.  

Je kunt je aanmelden voor elke workshop apart. Mocht je geinteresseerd zijn mail: peninasgmail of bel: 24542201

Informatie

24 nov 2023
19.30 - 21.00
15,80 0,80 is voor Hipsy die het kaartverkoop doet
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 16 deelnemers.

Waar?Delft, waar precies Nnb

Contact

Dans Impro #3