Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

12okt 2023
Biodanza op donderdagmiddag (wekelijks)

Gea's Biodanza
Delft

Verbinding vanuit het hart, echt contact maken, echt plezier hebben, echt jezelf kunnen zijn. Dat is wat Biodanza doet. Kom het eens ervaren. Biodanza moet je doen, voelen, beleven. Wanneer zie ik je? Proeflessen mogelijk.

"Biodanza is er niet op uit om verdriet te verkleinen, maar om vreugde te vergroten. Het is niet de angst die wordt aangeraakt, maar onze moed. Het is niet de woede die wordt gestimuleerd, maar het vertrouwen en de waardigheid die assertief gedrag mogelijk maken." ~ Rolando Toro, grondlegger van het biodanza systeem. 

Biodanza beweegt je, van buiten en van binnen. Body en mind in balans. 

Biodanza helpt je in je persoonlijke ontwikkeling. Je komt in contact met jezelf, met de ander, met de groep. Het maakt je bewust van wie je bent en helpt je de balans te herstellen tussen denken, voelen en doen. Het brengt je in contact met je innerlijk weten, je intuïtie, je onbewuste. Het leert je te LEVEN met hart, hoofd èn ziel. 

We werken met muziek en beweging. Geen danspasjes leren, maar bewegen vanuit jouw eigen, unieke zelf. Je geeft uitdrukking aan wat er in jou leeft, door de muziek te voelen, te ervaren en van daar uit de beweging te laten ontstaan. 

Wekelijks Biodanza beoefenen resulteert in meer:

VITALITEIT - LEVENSVREUGDE - PLEZIER - WELZIJN - GEZONDHEID - ONTSPANNING 

Als jij je levendiger, veerkrachtiger en liefdevoller wil voelen, dan is Biodanza iets voor jou. 

De middaggroep is zeer geschikt voor ouderen of mensen die (bijvoorbeeld door een chronische aandoening) over minder vitaliteit en energie beschikken!

Informatie

12 okt 2023 | Elke donderdagmiddag
16.00 - 17.30
16,50 Introductie aanbod: € 33,00 voor 3 proeflessen

Waar?

Spiritueel Huis Voorstraat 51
Voorstraat 51
2611 JL Delft

Biodanza op donderdagmiddag (wekelijks)