Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

17nov 2023
De overgang, wat doen we ermee?

Niky Steendam, in samenwerking met Marieke Rolloos
Delft

Het is wellicht niet het meest sexy onderwerp: De overgang.... Je lijf verandert, opvliegers, onrustige nachten, een kilootje of wat eraan en ga nog maar even door. Wij gaan je hierbij helpen!

Iedere vrouw krijgt ermee te maken; de overgang. De leeftijd waaróp, én de veranderingen die je opmerkt, verschillen per vrouw. Wij bieden je een dag vol informatie en handige tips om hiermee om te gaan. Met voedingsadvies en ademwerk.

Voor dit event is Niky Steendam, voedingsdeskundige en (brein)gezondheidscoach, een samenwerking aangegaan met adem- en NLP coach Marieke Rolloos.
Samen hebben ze een mooie dag samengesteld waarin je praktische handvatten krijgt om de overgang fijner te laten verlopen.
  
Niky weet als geen ander welke invloed voeding heeft op je lijf en hormonen. Wat te nemen en wat te laten staan? Wat gebeurt er nou eigenlijk in je lijf tijdens de overgang? Marieke neemt je mee vanuit het oogpunt van NLP en ademwerk. Wat kun je doen met je brein en wat kan ademwerk doen om de overgangsklachten te verlichten? We delen handige oefeningen en maken er een interactieve dag van met veel lol!

Daarnaast is het heerlijk om een dag met gelijkgestemden te zijn, ervaringen uit te wisselen en verhalen te delen. Je gaat naar huis met een stapel tips en tricks en een fijn netwerkje waarop je kunt terugvallen. Je ontvangt bovendien Het Dagplan, een werkboek voor dagelijks gebruik, om je de eerste 14 weken op weg te helpen. We zien je graag op 17 november!

Informatie

17 nov 2023
09.30 - 17.00
149,80 Inschrijving via Hipsy (zie link)

Waar?


Rotterdamseweg 392
2629 HH Delft

Contact

De overgang, wat doen we ermee?