Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

26nov 2023
Het Grote Theaterspektakel - Korte cursus

Dromenvanger
Rotterdam

In deze losse workshop kun je kennis maken met improvisatietheater. Alles mag, want we improviseren maar! Er is geen goed of fout, alleen maar jij, je medespeler en de ideeën die toevallig in je opkomen!

Tijdens deze korte cursus ‘Het Grote Theaterspektakel’, gaan we aan de slag met verschillende laagdrempelige en vermakelijke spelvormen vanuit improvisatietheater. 

Wellicht heb je De Lama’s wel eens gezien of ben je bij een Theatersportavond geweest? Dan weet je ongeveer wat je te wachten staat: Vaste spelvormen waarbinnen je naar hartenlust kunt improviseren! 
Het enige verschil is dat deze les is toegespitst op beginners. Evelyn kiest eenvoudige spelvormen en geeft je de ruimte om elke spelvorm rustig te verkennen en op je gemak te raken met het improviseren.
 

Zodra je van jezelf mag improviseren, van jezelf mag experimenteren, uitproberen, spelen, ontdekken en leren, kom je erachter wat een bevrijding daarin schuilt! Het draait lekker even helemaal NIET om het eindresultaat of je prestatie. Het draait om plezier maken en spelen!

Zo kun je bijvoorbeeld een kookles geven MET IEMAND ANDERS ZIJN ARMEN! 
Of spreekt je ineens vloeiend in EEN VREEMDE TAAL en kan je tegenspeler je nog begrijpen ook…
Of je buldert plotseling vanuit je tenen: “EN NÚ BEN IK ER HELEMAAL KLAAR MEE!”
 

Laat je verrassen door je eigen creativiteit en die van andere spelers!
Deze lessen zijn ideaal om je creativiteit te boosten, het vrije kind in jezelf weer eens wat ruimte te geven, je lachspieren te trainen of de grenzen van je comfortzone te onderzoeken. 

Toneelervaring is overigens helemaal niet nodig!

Inschrijven voor 17 november '23, via de site van WOLk: wolkrotterdam

Informatie

26 nov 2023 t/m 17 dec 2023 | Alle data: 26/11, 3/12, 10/12, 17/12
20.00 - 21.15
68,00

Waar?

https://www.wolkrotterdam.nl/
Spiekmanstraat, 36
2628 VG Rotterdam

Het Grote Theaterspektakel - Korte cursus

Wat doe ik nog meer?

Dromenvanger
Muziek & Zang
Coaching, energetisch werk en speelse cursussen (stemexpressie, theater en vrij spelen)
Dromenvanger
Delft
Dromenvanger-ontmoet jezelf
Energetisch werk
Coaching, energetisch werk en speelse cursussen (stemexpressie, theater en vrij spelen)
Dromenvanger-ontmoet jezelf
Delft
Mijn naam is Evelyn en al mijn aanbod richt zich op persoonlijke ontwikkeling. Eén op één kun je heel gericht aan de slag met je persoonlijke ontwikkelvraag. Ik kan je ook begeleiden met energetisch werk. Mijn groepsaanbod is zeer divers en speels.
Dromenvanger
18sep
Workshop
LEVENSLUST, vrij spelen voor volwassenen
Dromenvanger
Delft
In deze unieke mix van workshop en groepscoaching mag je terugkeren naar je onbevangenheid, je gevoel van vrijheid en autonomie en je meest relaxte mindset!
Dromenvanger
25sep
Cursus
Fluisterzacht & Luidkeels, cursus stemexpressie
Dromenvanger
Delft
Fluisterzacht en Luidkeels is een cursus stemexpressie in Delft, van 7 avonden. Wil jij jezelf vrijer kunnen uiten, je boodschap krachtiger overbrengen, zingen vanuit je hart of spreken voor groepen? Dan is deze cursus echt iets voor jou!
Dromenvanger
30okt
Workshop
Masterclass Me, Myself & I
Dromenvanger
Delft
Heb jij ook een kritisch stemmetje in je hoofd? Hoeveel ruimte krijgt jouw innerlijk kind nog? Wat maakt toch dat je zo geïrriteerd raakt van bepaald gedrag? Leer jezelf beter kennen en krijg inzichten waarmee jouw ontwikkeling een boost krijgt
Dromenvanger
11sep
Workshop
Fluisterzacht & Luidkeels, workshop stemexpressie
Dromenvanger
Delft
Fluisterzacht en Luidkeels is een workshop stemexpressie in Delft. Wil jij jezelf vrijer kunnen uiten, je boodschap krachtiger overbrengen, zingen vanuit je hart of spreken voor groepen? Dan is deze workshop echt iets voor jou!