Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

23sep 2023
Yoga & Buikdans workshop

Lotusounds
Delft

Een heerlijke middag voor vrouwen om op te laden en in je kracht te komen met Yoga en Buikdansen. Een workshop om je center en heupen in beweging te brengen en je vrouwelijke energie te laten stromen. Uit het hoofd naar het lichaam: heupen en buik!

Zaterdag 23 september 13:00- 16:30

Na een yogles met ontspanning voor de heupen, buik en het bekken zeggen deelnemers vaak hoe soepel het voelt, dat je anders loopt, of zelfs dat je swingende heupen krijgt...

Daarom is CAYoga & Buikdansen zo'n goeie combinatie!

23 September van 13:00 - 16:30 geven Dhyana en Louise weer een mooie workshop yoga & buikdansen. Een heerlijke middag voor ontspanning en beweging, om in je lijf te komen, je heupen en buik te onspannen, en je vrouwelijke energie te laten stromen. En, nieuwe dans moves te leren

Door de opbouw van yoga, buikdansen met een eindontspanning als afsluiter geeft de middag een mooie balans tussen actieve en rustige oefeningen, beweging met muziek en stilte, interactie en meditatie.

Doe je met ons mee, mooie vrouw?

Tot 30 augustus is de early bird 40 euro. Geef je op via momoyoga of stuur een berichtje. Kosteloos afzeggen kan tot 24uur van te voren.

Gezellig

Informatie

23 sep 2023
13.00 - 16.30
40,00
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Delftstede
Phoenixstraat 66
2611AM Delft

Contact

Yoga & Buikdans workshop