Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

28sep 2023
Workshop 'In elke familie is weleens wat'

Praktijk Trotse Moeders
Delft

Als dochter/zoon of zus/broer ben je onderdeel van je familiesysteem. Grote en kleine ervaringen uit je jeugd hebben vaak invloed op het ouderschap en het contact met je huidige gezinsleden. Een familieopstelling kan helpen om patronen te doorbreken.

In deze workshop krijg je inzicht in de invloed van familiepatronen op jou en je gezin. Ook laat ik op een beeldende manier zien en ervaren hoe een familieopstelling helderheid kan geven over belemmerende familiepatronen in het gezin.

Over FAMILIEOPSTELLINGEN

'Ik ben vaak erg boos en mijn kind ook', 'Mijn stiefkind speelt de baas in huis', 'Ik wilde het niet, maar doe nu tóch hetzelfde als mijn moeder', 'Er is iets, maar ik weet niet wat', 'Ik heb al veel tips geprobeerd, maar die helpen niet'.

Herken je dit? Wellicht speelt er dan iets op een onbewust niveau, vanuit het familiesysteem. Met een familieopstelling kan de oorzaak duidelijk worden. Je ontdekt wat er nodig is om het patroon te doorbreken. En als er bij jou iets verandert, verandert je (stief-)kind óók mee. 

Let op: je krijgt informatie en voorbeelden van familieopstellingen, maar we doen op deze avond géén eigen familieopstelling. Je kunt die eventueel wel later doen, met korting.

Informatie

28 sep 2023
20.00 - 21.30
15,00
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Praktijk Trotse Moeders
Insulindeweg 262
2612 EN Delft

Contact

Workshop 'In elke familie is weleens wat'