Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

26apr 2023
dialooggroep (groep is VOL)

Bewust Ouder Worden
Delft

Dialooggroep rond het thema 'Bewust Ouder Worden. Persoonlijke ontwikkeling in de 3e levensfase'. Er zijn twee dialoogbijeenkomsten (vaste groep)in deze pilotfase van het project Bewust Ouder Worden.

Ouder worden biedt andere en nieuwe kansen voor verdere persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarvoor is het nodig dat we de vragen die in deze leeftijdsfase bij ons leven serieus nemen en de uitdagingen aangaan.
Hoe kijken we terug op ons leven? Kunnen we daar een rode draad in ontdekken? Welke dingen in ons leven hebben ons vreugde gebracht? Wat waren de moeilijke ervaringen en wat hebben die ons gebracht? Welke verlangens zijn vervuld en welke zijn onvervuld gebleven? Ouder worden gaat ook met verlies gepaard. Bijvoorbeeld verlies van energie,
verlies van werk, verlies van gezondheid, verlies van dierbaren. Hoe gaan we met dat verlies om? Welke wensen en verlangens hebben we in deze levensfase en wat doen we daarmee? 

Wij, als leden van de werkgroep ‘Bewust Ouder Worden’ zijn zelf in de derde levensfase en zijn bezig met dit soort vragen. We willen dat graag samendoen met meer mensen die graag bewust ouder willen worden en in ontwikkeling willen blijven, ook nu we ouder worden.

Aanmelden is noodzakelijk en kan bij Kees Voorberg

Hartelijke groet, Kees Voorberg, Ed Mos, Philo Derks

Informatie

26 apr 2023
10.00 - 12.00
€ 35 Voor de twee dialoogbijeenkomsten
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Voorstraat 51 balkonkamer

2611JL Delft

Contact

  • keesvoorberg AT gmail DOT com
dialooggroep (groep is VOL)