Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

14apr 2023
Open bijeenkomst met lezing

Bewust Ouder Worden
Delft

Open bijeenkomst met een lezing en (na)gesprek over: Wat is bewust ouder worden? Wat is de waarde ervan? Wat houdt Persoonlijke Ontwikkeling in de 3e levensfase in? Hoe doe je dat? Wat is het project B.O.W.? Hoe kun je meedoen?

Ouder worden biedt andere en nieuwe kansen voor verdere persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarvoor is het nodig dat we de vragen die in deze leeftijdsfase bij ons leven serieus nemen en de uitdagingen aangaan.
Hoe kijken we terug op ons leven? Kunnen we daar een rode draad in ontdekken? Welke dingen in ons leven hebben ons vreugde gebracht? Wat waren de moeilijke ervaringen en wat hebben die ons gebracht? Welke verlangens zijn vervuld en welke zijn onvervuld gebleven? Ouder worden gaat ook met verlies gepaard. Bijvoorbeeld verlies van energie,
verlies van werk, verlies van gezondheid, verlies van dierbaren. Hoe gaan we met dat verlies om? Welke wensen en verlangens hebben we in deze levensfase en wat doen we daarmee? 

Wij, als leden van de werkgroep ‘Bewust Ouder Worden’ zijn zelf in de derde levensfase en zijn bezig met dit soort vragen. We willen dat graag samendoen met meer mensen die graag bewust ouder willen worden en in ontwikkeling willen blijven, ook nu we ouder worden.

De open bijeenkomsten zijn bedoeld ter inspiratie, dialoog en als mogelijke opstap naar andere activiteiten.  

Aanmelden is noodzakelijk en kan bij Kees Voorberg

Hartelijke groet, Kees Voorberg, Ed Mos, Philo Derks

Informatie

14 apr 2023
14.00 - 16.30
Een vrijwillige bijdrage voor de kosten
Maximaal 35 deelnemers.

Waar?

Voorstraat 51
Voorstraat 51
2611JL Delft

Contact

  • keesvoorberg AT gmail DOT com
Open bijeenkomst met lezing