Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

16mrt 2023
Gezond Natuur Wandelen - even eruit en Vitamine G opdoen | Wandel mee of word vrijwilliger

Stichting Gezond Natuur Wandelen
Delft

Wandel gezellig mee, het is gezond én je geniet van mooie natuur. Het is gratis en je hoeft zich niet vooraf op te geven.

Beweeg meer en geniet van de natuur!

Wil je regelmatig met een groep langs een natuurrijke route wandelen? 

Stichting Gezond Natuur Wandelen Nederland organiseert iedere eerste en derde donderdag van de maand een wandeling van een uur in het Delftse Hout. We starten en eindigen bij De Papaver. De wandelingen worden begeleid door vrijwilligers die onderweg ook iets over de natuur vertellen. Na de wandeling is er gelegenheid om samen nog een kopje koffie of thee te drinken.

Het is in de eerste plaats bedoeld voor mensen die graag wat meer willen bewegen, maar iedereen die het leuk vindt met een groep op stap te gaan is van harte welkom. De wandelingen zijn gratis en u hoeft zich niet van tevoren op te geven.

Over Stichting Gezond Natuur Wandelen

De stichting heeft een brede achterban van organisaties op het gebied van welzijn, gezondheid, (wandel)sport en natuurbescherming. Het doel is gratis wandelingen te verzorgen voor iedereen in Nederland, op bescheiden afstand van zijn huis en minstens één keer per week. Sinds september 2015 wordt er gewandeld; inmiddels op meer dan 40 locaties gewandeld, in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland en Groningen. 

Wandel gezellig mee, het is gezond én u geniet van mooie natuur. Welkom! 

Vrijwilliger worden?

Om de frequentie van de wandelingen in het Delftse Hout te kunnen verhogen, kunnen we nog wat begeleiders gebruiken. Wandel een paar keer mee, kijk of het bij je past en meld je bij een van de vrijwilligers aan als je mee wilt doen!

Informatie

16 mrt 2023
10.30 - 11.30
0,00

Waar?

De Papaver
Korftlaan 6
2616 LJ Delft

Gezond Natuur Wandelen - even eruit en Vitamine G opdoen | Wandel mee of word vrijwilliger