Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

18apr 2023
Workshop 'De uitdaging van een samengesteld gezin'

Praktijk Trotse Moeders
Delft

Ontdek in deze workshop waarom het stiefouderschap zoveel uitdagingen kent. Krijg inzicht in hoe je hiermee om kan gaan en hoe je meer rust, ruimte en harmonie kunt ervaren.

Alle ouders willen een harmonieus gezin, maar dat valt niet altijd mee. Heb je een samengesteld gezin, dan is die uitdaging nog groter. 

Je voelt je schuldig naar je eigen kinderen, want je kunt hen niet de aandacht geven die ze nodig hebben. Je ziet er tegen op dat de stiefkinderen komen: je huis is je huis niet meer, je mist je eigen ruimte. Bovendien heb je te maken met veel emoties, van jezelf of je gezinsleden. En je zit niet op één lijn met je partner wat betreft de opvoeding. 

In deze workshop delen we ervaringen en doe je nieuwe kennis op over de essentieële thema's van het samengestelde gezin. Een van de onderdelen is 'de Stiefcirkel', waarin je leert over de verschillende fases waar ieder doorheen gaat in het samengestelde gezin. Je krijgt inzicht in wat je kunt doen om harmonie, rust en ontspanning te ervaren.

Informatie

18 apr 2023
19.30 - 21.30
49,00 Kom je met zijn tweeën? Dan betalen jullie € 39,- per persoon
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Praktijk Trotse Moeders
Insulindeweg 262
2612 EN Delft

Contact

Workshop 'De uitdaging van een samengesteld gezin'