Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

12nov 2022
Lezing Hooggevoeligheid als kracht

Dineke Vermet | Praktijk De Gouden Roos
Stiltegoed

Hooggevoeligheid is een prachtige kwaliteit. Je ervaart het leven heel intens. Maar het brengt ook vele uitdagingen en valkuilen met zich mee. Het goede nieuws is dat je hiermee kunt leren omgaan zodat je van je hooggevoeligheid je kracht kunt maken!

LET OP: DEZE LEZING IS GEANNULEERD!! Op woensdag 15 februari zal ik tijdens de borrel van Bewust Delft een kort praatje houden over hooggevoeligheid en de verschillen tussen HSP'ers en empaten. Toegang is gratis.

Weet of denk je dat je hooggevoelig (HSP) bent? Of zelfs een empaat? 

Hooggevoelige mensen pikken alles op van hun omgeving (ze zijn een soort sponzen) waardoor ze veel gevoeliger zijn voor stress dan andere mensen. Daardoor zijn ze eerder uit balans. Het kan voor hen een hele uitdaging zijn om zich staande te houden in de drukke maatschappij van vandaag. 

In deze lezing zal ik uit de doeken doen wat hooggevoeligheid is, welke (sub)typen er zijn en wat hun specifieke eigenschappen, talenten, uitdagingen en valkuilen zijn. Ook zal ik je handreikingen bieden zodat je ervoor kunt zorgen dat je hooggevoeligheid niet meer tegen je gaat werken, maar je kracht kan worden. Ik doe dit vanuit mijn eigen achtergrond als empaat, holistisch therapeut (spiritueel genezer) en moeder van twee hooggevoelige kinderen.

Ik help HSP'ers en empaten om met hun prachtige kwaliteit om te leren gaan zodat ze weer in hun kracht gaan staan en kunnen stralen zoals vanuit hun zieleblauwdruk bedoeld is.

Informatie

12 nov 2022 | LET OP; LEZING IS GEANNULEERD!
13.30 - 14.30
15,00 Ter plekke, contant of via QR-code
Maximaal 20 deelnemers.

Waar?

LET OP: GEANNULEERD Stiltegoed in de Schapenschuur
Bieslandseweg Delfgauw
Stiltegoed

Lezing Hooggevoeligheid als kracht