31aug 2022
Gezonde Leefstijl Avond


Delft

Een avond vol inspiratie voor een Gezonde Leefstijl. Met een diner, diverse workshops en een kampvuur. Meld je aan voor 23 augustus via www.degezondeleefstijltuin.nl

Wil jij weten hoe je eerlijk voedsel verbouwd? Begrijpen waarom onbewerkt voedsel zo goed voor jou en de wereld is? Tips ontvangen hoe je je immuunsysteem een boost kan geven? En ervaren waarom bewegen in de natuur je energie geeft?

Dan hebben wij goed nieuws! Woensdag avond op 31 augustus organiseren we een gezonde leefstijl avond in de groene oase van buitenleeft. Tijdens deze avond willen we je meenemen in de mogelijkheden van onze tuin en de kennis van de betrokken ondernemers. Je bent welkom voor een (h)eerlijk diner in de tuin en het volgen van leuke workshops over de gezondheid van mens en aarde.  Zie deze avond als een sneakpreview van de gezonde leefstijl tuin die zich de komende tijd verder zal ontkiemen.

Het wordt een avond waar zingeving, een positieve mindset, optimale voeding, onthaasten en bewegen samenkomen. We durven te garanderen dat je de avond geïnspireerd én ontspannen verlaat.

Schrijf je in voor een heerlijk diner en/of voor 1 of meerdere workshops, de keuze is aan jou.

Informatie

31 aug 2022
18.00 - 22.00
Diverse

Waar?

Stadstuinderij BuitenLeeft
Middelweg 1a
2616 LV Delft

Gezonde Leefstijl Avond