Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

25nov 2021
Energie besparen doe je samen - Online Energie Cafe

015 Duurzaam
Online

Wil jij aan de slag om je woning energiezuinig te maken? Je kunt veel leren van anderen die al stappen hebben gezet. Kom naar de online bijeenkomst om 25 november en laat je inspireren!

Neem op 25 november een kijkje achter de voordeur van Elise om veel indrukken op te doen en antwoord te krjgen op deze vragen. Wil je jouw woning energiezuinig maken? Onze 015Duurzaam energiecoaches en maatwerkadviseur zitten op 25 november voor je klaar.

Elise licht toe welke stappen zij heeft genomen om haar woning energiezuinig te maken en wat haar plannen voor de toekomst zijn. Ze woont in de Kuyperwijk in een appartement met een Vereniging van Eigenaren. 

Wil jij aan de slag om je woning energiezuinig te maken? Je kunt veel leren van anderen die al stappen hebben gezet. Doe ook mee op 25 november van 19:00-20:30 uur. Vanaf 18:45 uur ben je van harte welkom! We sturen je de link na aanmelding. 

Wij stellen het op prijs als je ons laat weten dat je meedoet, zodat wij met het aantal deelnemers rekening kunnen houden.

Informatie

25 nov 2021
19.00 - 20.30
0,00

Waar?Online

Energie besparen doe je samen - Online Energie Cafe