16nov 2021
Stress = moeten = NIET willen. Maar wat wil je dan WEL? Individuele kennismakingssessie

Esther Hasselman Coaching & Training
Delft

Eén van de manieren om stress te verminderen is het veranderen van je overtuigingen. Minder beren op de weg, minder eisen stellen aan onszelf en onze omgeving, meer vertrouwen in onszelf en anderen, ... (vul maar aan!)

Zelfs als we met ons hoofd wel weten hoe we lichter en vrolijker door ons leven kunnen leren wandelen, blijkt dat in de praktijk vaak makkelijker gezegd en gedaan. Dit komt doordat ons onderbewuste vaak een andere mening heeft over wat wenselijk is, dan ons hoofd. En ons onderbewuste trekt meestal aan het langste eind, want het is veel machtiger dan we zouden willen. Denk maar aan de ijsberg - het puntje boven het water is ons bewuste en het deel onder water ons onderbewuste.

Een sessie van (max.) anderhalf uur verloopt als volgt:

  1. We verkennen waar je stress vandaan komt, wat je niet wilt.
  2. Vervolgens gaan we kijken wat je wel wilt.
  3. Als je er klaar voor bent en je er goed bij voelt, gaan we je belemmerende overtuigingen daarna direct in je onderbewuste overschrijven met een gewenste overtuiging. Dat doen we met een speciale, veilige techniek die Psych-K heet.
  4. Daarna bespreken we een 'actiestap', waarmee jij je nieuwe, gewenste overtuiging in de praktijk kunt toetsen en versterken.

Een voorbeeld uit mijn eigen leven:

  1. Ik heb een keer een fietsongeluk gehad in Delft en sindsdien was ik gestrest als ik in Delft fietste. Ik reed erg voorzichtig, remde bij ieder wissewasje en had er een angstig, naar gevoel bij.
  2. Wat ik wel wilde, was ontspannen en met gemak fietsen in Delft.
  3. Ik was er klaar voor en voelde me goed bij het idee om dit direct in mijn onderbewuste aan te passen. Ik heb de gewenste overtuiging 'Ik fiets ontspannen en met gemak door Delft' in mijn onderbewuste gezet met Psych-K.
  4. Mijn actiestap was om weer in Delft te gaan fietsen en dan te letten op hoe het voor mij was. Dat was de volgende donderdag zover. Mijn partner vroeg 's avonds hoe het was gegaan. Ik was helemaal vergeten dat ik zo'n stress had gehad, ik had nergens op gelet! Ik had ontspannen en met gemak gefietst in Delft. (Dat is overigens nog steeds het geval, ik heb sindsdien talloze keren gefietst in Delft.)

Wil je meer weten over de speciale techniek die Psych-K heet? Kijk dan eens op de website van mijn opleider: https://www.dewerff.net/psych-k/ Zij heeft ook een boekje geschreven over Psych-K en het onderbewuste, dat je voor 10 euro kunt bestellen via https://www.dewerff.net/paula-van-der-werff/neemderegieoverjezelf/.

Natuurlijk leg ik het ook graag aan je uit tijdens de individuele kennismakingssessie.

De sessie (max.) anderhalf uur. Normaal kost dit 95 euro. Tijdens de Week van de Werkstress voor een speciale kennismakingsprijs van slechts 30 euro.

Je kunt een afspraak met mij maken via ... (volgt)

Informatie

16 nov 2021 | maak een afspraak voor een individuele sessie
10.00 - 17.00
30.00 speciale kennismakingsprijs tijdens de Week van de Werkstress (normaal 95 euro)

Waar?

OPEN (onder voorbehoud)

Delft

Contact

Stress = moeten = NIET willen. Maar wat wil je dan WEL? Individuele kennismakingssessie