18apr 2021
Park Cleanup in natuurgebied

Bij ons Delft/ Mira en Angelique
Delftse Hout en omgeving

Na het succes van de eerdere edities kijken wij ontzettend uit naar de komende ParkCleanup in het natuurgebied van de Delftse Hout en omgeving. Doe je ook mee? Lees even verder en meld je aan.

We hebben diverse opstappunten:

  • Knus (deze sponsort ook waterfietsen en roeiboten voor de deelnemers)
  • Cafe du Midi
  • Het Rieten Dak
  • De Papaver
  • De Sportring aan de Brasserskade.

Ieder opstappunt heeft een captain die grijphandjes, vuilniszakken, hesjes en handschoenen beschikbaar stelt. Starten en melden tussen 9:45 en 10:00 uur. Na afloop krijg je een muntje dat je kunt inwisselen bij de sponsors tegen een drankje of appelgebakje.

Je kan je aanmelden voor deze Cleanup via  onze website www.cleanupall.nl. Vergeet niet te vermelden waar je op wilt starten en of je in aanmerking wilt komen voor een waterfiets. (VOL = VOL). Het is natuurlijk ook mogelijk dat je vanuit huis begint. Je kan een eigen grijphandje aanvragen via Supporters van Schoon – De Papaver Delft. Zo verspreiden we ons steeds beter, schonen we een groter gebied op en zien we je gewoon bij het eindpunt.
Meer informatie? Lees hier verder.


Zien we jullie 18 april??? laat het ons dan even weten 

Groetjes Angelique en Mira
https://cleanupall.nl/aanmelden. 

 

 

Informatie

18 apr 2021 | Opstappunten: - Knus (sponsort ook waterfietsen en roeiboten voor de deelnemers) - Cafe du Midi - Het Rieten Dak - De Papaver - De Sportring aan de Brasserskade.
10.00 - 12.00
0,00 Aanmelden via website Canal Clean Up Delft

Waar?

Knus (deze sponsort ook waterfietsen en roeiboten voor de deelnemers) Cafe du Midi Het Rieten Dak De

Delftse Hout en omgeving

Park  Cleanup in natuurgebied