Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

12apr 2021
Dans Impro 10 lessen van 12 april - 5 juli

VAK - Centrum voor de kunsten
Delft

Wil je zelf bepalen hoe je danst? Een dans die persoonlijk is? Wil je leren wat een expressieve dans is? Bij Dans Impro leer je te vertrouwen op je eigen bewegingskeuze en te dansen in vrijheid en zonder oordeel.

Dans Impro is een vrije dansvorm, waarin je aan de hand van verschillende opdrachten je eigen bewegingen gebruikt. Gaandeweg ontdek je wat je allemaal nog meer kan en ga je steeds meer expressie in je dans stoppen. Je leert je lichaam te beheersen en wordt vrijer in het dansen. Dat doe je met begeleiding van muziek en andere inspiratiebronnen. 

In een speelse vrije setting maak je contact met jezelf en met anderen. Je gaat een fysiek en mentaal proces aan waarin je dans met gevoel en fantasie verbindt. Bij Dans Impro leer je te luisteren en aandacht te geven aan jouw lichaam en haar bewegingsimpulsen.

Een belangrijk uitgangspunt van Dans Impro is dat iedereen uniek is en dat geldt ook voor je eigen persoonlijke dansuitdrukking en expressie. Je leert te vertrouwen op jouw eigenwaarde zonder oordeel. Je leert te vertrouwen op je intuïtie en maakt bewust een proces door, dat leidt tot waardevolle dialoogmomenten met jezelf en elkaar.

Dat is een heel bevredigend proces!

Je kan een proefles meedoen om te kijken of deze dansvorm bij je past

Informatie

12 apr 2021 t/m 05 jul 2021 | 10 lessen op de maandag avond tussen 20:00-21:00
20.00 - 21.00
133,00 Ben je jonger dan 21 jaar betaal je 110,- voor de cursus. Later instappen is mogelijk, dan worden de
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

VAK - Centrum voor de kunsten Delft
Vesteplein 100
2611 WG Delft

Contact

Dans Impro 10 lessen van 12 april - 5 juli