Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

22apr 2021
Van Stress naar Ontspanning! Een jachtig bestaan! Een momentje voor jezelf nodig!

Reflexzonetherapie Fleur-de-Lys
Den Hoorn (bij Delft)

Probeer eens een ontspannende voetreflexzonemassage in combinatie met magnetiseren! Een beetje meer ontspanning draagt bij aan de kwaliteit van leven en voor een betere balans van lichaam en geest.

 

De Voeten zijn een Spiegelbeeld van uw Lichaam!

De zones op de voeten corresponderen met alle klieren, organen en andere delen van het lichaam. Door de voeten te masseren verbeter je o.a. de doorbloeding van het corresponderende lichaamsdeel, het helpt afvalstoffen af te voeren en het geeft ontspanning.

Energie is Levenskracht!

Vaak zit onze energie hoog (o.a. het malen in het hoofd) of er ontstaan blokkades in het lichaam die een goede doorstroming van energie belemmeren. Bij magnetiseren geef ik energie d.m.v. mijn handen naar delen van het lichaam, die niet goed doorstromen.

Ik begin met magnetiseren (op kleding) en eindig bij de voeten met een ontspannende voetreflexzonemassage. De praktijkruimte is goed geventileerd. Een Dyson-luchtreinigingsventilator is aanwezig. Ik werk volgens de richtlijnen van het RIVM. Door middel van voetreflexologie en  magnetiseren help ik je graag een stukje op weg om meer balans in je leven te krijgen.

Dit is een kennismakingsbehandeling bestaande uit een ontspannende voetreflexzonemassage met magnetiseren gedurende een uur voor de kennismakingsprijs van €37,00.

Als u alleen een ontspannende voetreflexzonemassage wenst, dan kan dit voor de kennismakingsprijs van €19,50 óf magnetiseren voor €17,50 gedurende een half uur.

Graag vooraf reserveren, zodat ik een tijdstip kan inplannen. Mijn contactgegevens staan hieronder.

Informatie

22 apr 2021 | Dond. 22 april 18:30-21:30 uur. Op andere dagen in overleg. Vooraf reserveren is verplicht!
09.30 - 15.00
37,00 Dit is een kennismakingsprijs.

Waar?

Praktijk Reflexzonetherapie Fleur-de-Lys
Bogerd 1
2635 JX Den Hoorn (bij Delft)

Van Stress naar Ontspanning! Een jachtig bestaan! Een momentje voor jezelf nodig!