Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

14jan 2021
Omgaan met verlies/ Jouw Rouw Weg - online rouwprogramma - continu aanbod

Traan en een Lach - Leren leven met verdriet
Continu - Online

Iedereen krijgt te maken met ingrijpende verliezen. We kunnen helaas niet kiezen wat ons in ons leven overkomt, wel hoe we ermee om gaan. Kun je wel wat steun en rust gebruiken? Wil je weer energie hebben? Ben je op zoek naar concrete handvatten?

"Een glimlach bij een mooie herinnering droogt de tranen van je verdriet."

Je hebt een ingrijpend verlies meegemaakt. Je zit gewoon niet lekker in je vel. Je wilt jezelf begrijpen. Je wilt rust in je hoofd. Grip op je leven. Handvatten hoe je kunt om gaan met jouw verlies.

Het online rouwprogramma Jouw Rouw Weg biedt je een online manier om met jouw rouw om te gaan. Het helpt je rouw te begrijpen en jouw gevoelens te herkennen en ook te accepteren. Niet meer te vechten tegen je verdriet. Door los te laten ontstaat er vaak ruimte en ontspanning. Het geeft je meer rust en energie om keuzes te maken die passen bij jouw behoefte en om te gaan leven met verdriet.

We gaan in 6 modules aan het werk met jouw rouw. Je krijgt toegang tot modules in de vorm van video's met daarbij werkboeken met oefeningen en tips om thuis aan de slag te gaan met jouw rouw. Je kan dit programma volgen waar, wanneer en hoe jij wilt. Jij bepaalt wanneer je begint en hoe lang je erover doet. Alles is goed. Zolang het jou maar helpt op jouw rouwroute naar een waardevol leven vol betekenis en plezier.

Aan bod komt onder andere:

  • Wat is rouw eigenlijk?
  • Begrijpen en leren omgaan met de vele vaak verwarrende gedachten of gevoelens
  • Vriendelijker en liever voor jezelf zijn
  • Leren leven met je verdriet
  • Accepteren wat er is en anders kijken naar wat er was

Online rouwprogramma Jouw Rouw weg

Informatie

14 jan 2021 t/m 31 jan 2022 | continu - online
00.00 - 00.00
49,00

Waar?

Online

Continu - Online

Contact

Omgaan met verlies/ Jouw Rouw Weg - online rouwprogramma - continu aanbod