Body & Mind Coaching: Massage op maat | Delft

Wel leven in een drukke tijd en je aandacht wordt gemakkelijk opgeslokt door je omgeving. Alle ballen moeten immers in de lucht blijven.

Kom even online met jezelf door middel van een ontspanningsmassage. Telefoon uit, even voor niemand anders bereikbaar. Een uur lang alle aandacht voor jou. 

Ga uit je hoofd en kom in je lijf.

Ontspannen door middel van een respect- en liefdevolle aanraking. Aan de hand van je lichamelijke klachten geef ik een massage op maat. 

Kom weer terug in balans. Je zelfhelend vermogen krijgt er ook een boost van.

Je zit weer lekker in je vel en kan er weer even tegenaan.

Massage van een uur kost € 55,-

Over Miek Kleijs | Delft

De essentie coach

Het is mijn kwaliteit om naar de essentie van de hulpvraag te gaan in mijn werk als therapeut, coach, masseur en trainer.

Therapie is gericht op het gezond functioneren van het lichaam, de aanleiding is vaak een lichamelijke klacht, de focus is op het ontspannen, ruimte geven en het ontstaan van de klacht.

Caching is gericht op het optimaal functioneren in relatie tot je partner, werk, lichaam, enz. Met de focus op de toekomst.

Massage is gericht op ontspanning van lichaam en geest en brengt je terug naar jezelf helemaal in het nu.

In mijn training Angst - Liefde en Relaties ga je aangeleerde patronen doorzien en ontdek je wie je bent zonder aangepast gedrag.

Vreemd eigenlijk dat het heel gebruikelijk is om je computer of smart phone af en toe een update te geven terwijl je zelf in een oud patroon blijft hangen. Na enige tijd merk je dat je weer in een zelfde soort situatie zit. Het is een automatisch patroon geworden.

In moeilijke situaties komt als vanzelf je aangepaste gedrag vanuit je jeugd als eerste naar boven. Op deze manier heb je als kind geleerd om jezelf te beschermen. 

Een nieuwe situatie vraagt om een nieuwe manier van reageren, want anders blijf je hangen in een oud patroon. 

Vanuit mijn eigen ervaring met hoofdpijn, migraine, burn out, scheiding en verlies van mensen en dingen weet ik wat ontspannen, loslaten, angst en liefde is.

Soms moet je veranderen om jezelf te blijven

 

 


Foto 1 Miek Kleijs Foto 2 Miek Kleijs Klik om te vergroten

Body & Mind Coaching
Miek Kleijs


Professionals in de categorie Massage

Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft

Bewust Delft

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!